Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ERIK LUNDBACK: GUY


Min absoluta favorit bild!


Älskar Eriks bilder! Han är så sjukt duktig på att fånga ljuset!


Suddig bild men här är min härliga vän och arbetskollega Erik Lundback!

I torsdags var jag på min fina vän Erik’s Vernisage, Guy! Den har varit ganska omtalad i Sthlm då han med så fina bilder speglar mannens kropp. Jag menar det är ju så mycket fokus på kvinnokroppen hela tiden så jag tycker det är jätte kul att han gör sin tolkning av mannen!

Jag tog med min kära mamma och mormor på detta. Jag skrattade så mycket innan då mormor var så nervös för att hon skulle få se för mycket snoppar på utställningen haha. Det gick bra, inga nervösa fniss sammanbrott utan jag tror hon till och med tyckte det var intressant med lite maskulin art!

I vilket fall så var det en super fin tillställning och vill ni se mer utav Erik’s fina foton så kan ni se dom HÄR.

/Beautiful Art By Photographer Erik Lundback.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry