Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY, YOU'RE SO WANTED!

Som jag längtat efter den här fredagen eller efter hela helgen! Sovmorgon, roliga möten inbokade, fint projekt i eftermiddag och min stora kärlek kommer till stan! Jag är så laddad för helg och jag ska få tillbaka massor av energi då jag ska på SPA! Lycka!

Dessutom hade jag en sån där riktig tjejkväll igår med massor av god mat, skratt och vin. Tänkte faktiskt bjuda er på ett recept runt lunch så att ni kan testa det i helgen om ni vill. Denna gång är det på min smarriga äppelkaka!

Ha en fin helg nu och glöm inte att jag uppskattar sååå mycket att ni läser! Kram<3

/Weekend! Time to relax, eat good food and enjoying life! Take care all of you and have a really great weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry