Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARIA NILA EXPANDS – COLOUR REFRESH


I mixed Azur with Pink pop and voilá…I got a purple color!

Wow, ska man våga!? Haha jag tror min frisör kommer bli vansinnig på mig om jag skulle göra detta men just nu as Im writing så färgar jag faktiskt två små slingor i mitt underhår bara för att testa. Jag hoppas hon inte läser bloggen haha.

Som ni ser utökar Maria Nila med två nya färger i sin Color refresh serie, Azur och Pink Pop. Detta är alltså perfekt för dig som är lite små sugen på att färga håret i en extrem färg men inte vill att den ska vara permanent!

Color refresh håller upp till 10 Tvättar och dom funkar kanon att blanda med varandra! Hur kul som helst! Jag var ganska snabb med att mixa ihop en lila färg som ni ser haha. Färgen ska sitta i mellan 3-10 min för att det ska bli en bra effekt!

Produkterna kostar 249 kr & säljs i utvalda salonger & butiker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson