Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARIA NILA EXPANDS – COLOUR REFRESH


I mixed Azur with Pink pop and voilá…I got a purple color!

Wow, ska man våga!? Haha jag tror min frisör kommer bli vansinnig på mig om jag skulle göra detta men just nu as Im writing så färgar jag faktiskt två små slingor i mitt underhår bara för att testa. Jag hoppas hon inte läser bloggen haha.

Som ni ser utökar Maria Nila med två nya färger i sin Color refresh serie, Azur och Pink Pop. Detta är alltså perfekt för dig som är lite små sugen på att färga håret i en extrem färg men inte vill att den ska vara permanent!

Color refresh håller upp till 10 Tvättar och dom funkar kanon att blanda med varandra! Hur kul som helst! Jag var ganska snabb med att mixa ihop en lila färg som ni ser haha. Färgen ska sitta i mellan 3-10 min för att det ska bli en bra effekt!

Produkterna kostar 249 kr & säljs i utvalda salonger & butiker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind