Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLOGG PROBLEM

Yes, så här har jag känt hela dagen! Varför? Jo, som ni säkert märkte har bloggen/Devote legat nere hela dagen av tekniska problem. Det är först idag jag insåg hur beroende jag är av bloggen! Det är ju min dagbok, mitt sätt att varva ner och mitt sätt att få dela min passion med er! Usch, må det inte hända igen! Kram

/Yes, this is how I felt during the whole day! Why? Well, as you probably noticed, the blog / Devote.se have been shut down the whole  day due to technical problems. It is not until today I realized how much the blog affects my life and how addicted Im to it! It’s my diary, my way to relax and my way of sharing my passion with you guys! Yikes, let it not happen again! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry