Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEARN HOW TO MAKE YOUR BROWS LOOK THICKER

Bryn, allt handlar om bryn just nu! Trenden slog stort för några år sedan och vissa utav oss kämpar fortfarande med att få håren att växa ut sedan vi plockade bort alldeles för mycket i högstadiet. Vad gör man när man inte har naturligt stora och buskiga bryn? Den här veckan får du lära dig hur du fuskar fram bryn du egentligen inte har!

/It’s all about brows right now! The trend hit big a few years ago and some of us are still struggling to get the hair to grow out since we picked away too much in high school. What do you do when you don’t have naturally big and bushy brows? This week you will learn how to get the brows you don’t really have!

1. Så här ser mina bryn ut naturligt. Tunna, ljusa och en aning glesa lite här och var. Här kommer du få lära dig steg för steg hur du gör ett par bryn något tjockare än vad de är. Jag kommer att använda bryn geniet Anastasia Beverly Hills produkter då hon riktar in sig på just brynprodukter. De hyllas världen över för sin kvalité och därför vill jag tipsa om dom!

2. Har du tunna bryn skulle jag rekommendera dig att markera underdelen av dina bryn med en bra brynpenna som är någon nyans mörkare än din egen brynfärg. Jag har använt Perfect Brow Pencil i färgen Taupe. Du kan till och med måla linjen en liten bit under dina hår om du önskar ett bredare bryn!

3. Använd sedan brynborsten och ”kamma” upp färgen i brynet. Detta för att pennsträcket inte ska bli fullt så tydligt. Det gör inget om det syns lite då detta ger en fin definition av brynet och ger en illusion utav att det börjar lägre än vad det egentligen kanske gör.

4. Gör nu likadant på översidan av brynet! Du kommer kanske tycka att det känns något lustigt att måla utanför ditt bryn men tanken är alltså att ge en illusion av att du har bredare bryn. Tänk på att andra kommer se detta på avstånd och inte så nära som du ser ditt eget bryn så våga gå lite utanför. Gör det däremot smakfullt och använd ditt sunda förnuft.

/1. This is how my brows look like naturally. I will use Anastasia Beverly Hills products aka ”The Eye brow genius” because they are the best! Why? The quality! I haven’t found anything like it! Im Hooked!

2. If you have thin brows, I would recommend you to mark the bottom line of your brows with a brow pencil that is one shade darker than your brow color. I have been using Perfect Brow Pencil Taupe. 

3. Then use the brow brush to ”comb” the color into the brow so the line doesn’t get so clear. It doesn’t matter if it shows a little bit since this provides a nice definition of the brow and gives the illusion that it starts lower than what it might do.

4. Do the same thing on the top! You might think it’s somewhat amusing to paint outside of your brows, but the idea is thus to give the illusion that you have a wider brow. Keep in mind that others will see this from a distance and not so close that you see your own brows. Do it however tasteful and use common sense.


5. Nu är det dags för dig att fylla i brynet. Detta kan du göra både med en brynskugga eller en bryngelé. Jag älskar bryn gelé och har använt Anastasias Dip Brow Pomade i färgen Taupe. Börja mitt på brynet i stället för i början av brynet. Detta för att man oftast har för mycket färg på penseln i början och får svårt att göra starten snygg.  

6. Färga brynet bakåt och längst med slutet av brynet. Vill du ha ett starkare avslut kan du använda dig av pennan i stället!

7. Gå nu tillbaka till början av brynet. Här vill vi inte ha för mycket färg så dutta av lite av färgen du använder och stryk försiktigt på färgen uppåt i hårens växtriktning.

8. Till sist rama in brynet med hjälp utav en concealer för att få brynet så definierat som möjligt! Detta hjälper dig även att snygga till brynet där du kanske målat lite vinglit. Kom ihåg att det är slutresultatet som räknas;) Lycka till!

/5. Time for you to fill in the brow. You can do it both with a eye brow shadow or a brow gel. I love to use a brow gel and I have used Anastasias Dip Brow Pomade Taupe. Don’t start to  fill in the beginning of the brow but in the middle. Otherwise you will get too much paint on the brush in the beginning and may struggle to get it natural!

6. Fill in the brows all the way to the end. If you want it to look sharp, use a pen instead!

7. Now go back to the beginning of the brow. Carefully dab in a little bit of the color and brush it gently upwards in the same direction of the hairs growth.

8. Finally, framing the brow with the help of a concealer gets the brow look defined! This helps you to clean up the brow color where you might painted a little bit too much. Remember that it is the end result that counts:) Good luck!


Tips!
 Färga dina bryn innan du plockar dom! Många utav oss har vi små tunna ljusa hår som inte syns. Färgar du brynen regelbundet kommer dessa fram och dina bryn blir fylligare och hjälper dig i sminkningen. Plockar du dom innan du färgar finns risken att du plockar bort hår som faktiskt kan göra skillnad om det får färg!

Vill du inte färga så kan du använda brynskugga som tex Brow Pro Palette nedan. Brynskuggan lägger sig fint på hårstråna och håller länge under hela dagen.

Tips! Always color your brows with permanent color before you plock them! That can help the brows to look fuller! Still not satisfied? Then do the steps above! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand