Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

4 STEPS TO GET BETTER NAILS


Beautiful autumn color, Berry Naughty by Essie.

Hörrni! Nu är det dags för lite hand- och nagelvård! Vädret är ju inte det bästa under hösten och händerna tar faktiskt mer stryk än vad vi tror. Därför är det alltid ett extra plus att bära handskar så slipper händerna utstå massa kyla.  Jag har testat lite handvård från Trind, för att för en gång skull försöka undvika just nariga händer och naglar i höst! Nedan har du några tips på hur du lyckas!

När du känner att naglarna är redo, använd dig av ett riktigt snyggt höstlack! Jag testade mitt första nagellack från Essie här ovan. Yes, ni läste rätt, det var första gången ever, haha! Kvalitén var precis så bra som jag har hört att det skulle vara! Färgen heter Berry naughty! 

/During autumn the weather can be pretty rough against our hands! Thats why hand- and nail treatment is my top priority right now! Below you will find 4 tips to avoid thin nails and dry hands!

1. Nail Repair, 139 Kr – Jag alltid haft problem med att mina naglar delar sig så jag har testat den här produkten under 2 veckor. Detta är en nagelförstärkare som stärker strukturen i hornlagret. Nageln blir mer kompakt vilket gör nageln blir starkare och tåligare! Används varje dag i 2 veckor på väl rengjord nagel därefter räcker det med ett lager i veckan. 

/I’ve always had problem with thin nails that separates. This is a nail repair that strengthen your nails and keep them together! Use it every day for 2 weeks and the its enough with one time a week.

2. Soft Cuticle Pen, 99 Kr –  Torra nagelband eller smärtande hudförhårdnader kring nagelbanden är vanligt! Här behöver du mjukas upp dom med något vårdande och smörjande. Den här oljan innehåller bland annat jojobaolja, avokadoolja och mandelolja som berikats med A-, C- och E-vitamin! Låt oljan tränga in ett tag och massera sedan in den det som blir över på nagelbanden!

/Dry cuticles or painful hardened skin around it is common! Here you need to soften them up with something nourishing and lubricating. This oil includes jojoba oil, avocado oil and almond oil enriched with Vitamins A, C and Vitamin E! Allow the oil to penetrate into the nail and then massage the left overs to the cuticles!

 

3. Nail Balsam, 115 Kr –  Växer inte dina naglar så fort och är dom sköra?  Oftast blir naglarna så när nageln har brist på fukt. Därför behöver du ha någonting fuktgivande om dina naglar oftast går av! Den här produkten är helt utan fett och plja så denna kan du använda precis innan ett nagellack om du skulle vilja!

/Want you nails to natural grow faster? Hydrate them! This product is without oil so you can use it before a nail polish if you want to!

 

 

4. Hand Repair, 119 Kr – Den här krämen är proppad med ACE-vitamin. Dessa vitaminer är anti-oxidanter som skyddar huden när den utsätts för föroreningar som t.ex. UV-ljus, avgaser, rökning osv. Hand Repair aktiverar huden att producera fler ”nya” hudceller vilket gör att du får en bättre kvalitet på huden. Jag tycker att krämen känns proffsig, går lätt in i huden och ger en silkesmjuk känsla. 

 

/The cream is filled with vitamin ACE and protects your skin from free radikals. It feels professional, goes easily into the skin and gives a silky soft feeling.

 

GOOD LUCK!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand