Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I KNOW I'M A PURPLE FREAK

Jag vet att jag är ett freak när det kommer till lila färger och ibland blir det väääldigt lila på bloggen men jag älskar lila helt enkelt. Skuggor som skiftar i Lila blått speciellt! Jag hittade en härrom dagen hos Idun! Färgen LIN måste ni spana in…synd att de inte valde att slänga på ett A på slutet bara;) Hade blivit ett snyggt namn på en ögonskugga: LIN+A 🙂

Det bästa med Idun är ju att det är 100% Mineraler! Testat deras baser ett tag men jag blev tyvärr ganska torr utav dom så jag håller mig till Rouger och ögonskugga! Allt som är naturligt är ju ett plus för huden!  

/I know I’m a freak when it comes to purple colors and sometimes it gets veeery purple on the blog but I simply just love purple. Eye Shadows thats shifting in Purple blue especially! I found one the other day at Idun! The color LIN you just must check it out … too bad they did not choose to throw on the letter A on the name;) 

The best with Idun is that it is 100% made of minerals! I tried their bases for a while but I got unfortunately quite dry by using them so I just stick with their blushes and eyeshadows! Everything that is natural is of course a plus for the skin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind