Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOT A FLOWER BOMB IN MY MAIL


*Press kit

ACO, det svenska hudvårdsmärket, är ett sådant där märke som jag speciellt kommer ihåg från min barndom. Det är någonting med doften som etsat sig fast. I år firar märket 75 år i hudvårds branschen och med detta släpps två nya Limited edition produkter!

Denna gång är det en duschkräm och en hudlotion med doften apelsinblomma/kakaosmör!  Gillade främst bodylotion då den gav en jätte mjuk känsla, sjönk in fort och hade en fräsch doft! Duschkrämen luktade gott men gav en lite strävare känsla efter sig så den var jag inte lika nöjd med! Ett stort Grattis till ACO i alla fall!<3

/ACO, the Swedish skincare brand, is one of those brands that I particularly remember from my childhood. There’s something about the smell that I remember. This year the’ve been in the skincare industry for 75 year and with that they celebrate by releasing two new limited edition products!

This time it’s a shower gel and a body lotion with a orange blossom and cocoa butter smell! I liked the body lotion as it gave a very soft feeling, dried very fast and had a fresh scent! The shower cream gave a little rougher feeling so it wasn’t as I imagined but it smelled really good! However, a big congratulations to ACO! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind