Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOT A FLOWER BOMB IN MY MAIL


*Press kit

ACO, det svenska hudvårdsmärket, är ett sådant där märke som jag speciellt kommer ihåg från min barndom. Det är någonting med doften som etsat sig fast. I år firar märket 75 år i hudvårds branschen och med detta släpps två nya Limited edition produkter!

Denna gång är det en duschkräm och en hudlotion med doften apelsinblomma/kakaosmör!  Gillade främst bodylotion då den gav en jätte mjuk känsla, sjönk in fort och hade en fräsch doft! Duschkrämen luktade gott men gav en lite strävare känsla efter sig så den var jag inte lika nöjd med! Ett stort Grattis till ACO i alla fall!<3

/ACO, the Swedish skincare brand, is one of those brands that I particularly remember from my childhood. There’s something about the smell that I remember. This year the’ve been in the skincare industry for 75 year and with that they celebrate by releasing two new limited edition products!

This time it’s a shower gel and a body lotion with a orange blossom and cocoa butter smell! I liked the body lotion as it gave a very soft feeling, dried very fast and had a fresh scent! The shower cream gave a little rougher feeling so it wasn’t as I imagined but it smelled really good! However, a big congratulations to ACO! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand