Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ORIFLAME IS LAUNCHING TRUE PERFECTION

 

ÄR DETTA VÄGEN TILL PERFEKT HY FÖR EN +25 HY?

Jag hoppas det! I morse var jag på press frukost hos Oriflame för lanseringen av deras ny hudvårdserie, True Perfection. Detta lät väldigt lockande då produkterna riktar sig mot kvinnor 25-35 år som stressar, får för lite sömn och har dåliga kostvanor vilket kan resultera i trött och glåmig hy. Det är typ jag! Jag borde heta Lina Hektiskt Ekh egentligen!

Nya True Perfection består av en dagcreme, nattcreme, serum och en ögoncreme. Av dessa blev jag helt lyrisk över nattkrämen som kändes så behaglig! Den ska jag testa redan ikväll! Alla produkterna innehåller en nyckelingrediens, persiskt silkesträdextrakt som neutraliserar orenheter på en cellulär nivå och ger mer lyster, en jämnare hudton och en smidig hudstruktur. Man såg verkligen lystern på handen när man testade produkterna så det ska bli kul att testa! Doften var även fantastisk!

Produkterna kommer att lanseras den 16 Okt och finns då att köpa på www.oriflame.se. 

/Is there a way to get perfect skin during a hectic life? I hope so. This morning I was at the press breakfast with Oriflame for the launch of their new skin care line, True Perfection. This sounded very tempting when the products are aimed for women 25-35 years that stress, don’t get enough sleep and have poor dietary habits which can result in tired and sallow complexion. That’s basically me! 

The key ingredient is the persian silk tree extract which gives more luster, evens your skin tone and smooth your skin texture. You can really see the luster on your skin when you try it on your hand! I really liked the smell and the favorit so far is the night creme! The products will be launched 16 of oct on their website, www.oriflame.se. ! 

Mer information om produkterna / More information about the products

True Perfection Perfecting Day Moisturiser

Lätt dagcreme som återfuktar hyn i 24 timmar samt gör den mjuk och smidig med en fin lyster. Nyckelingrediensen persiskt silkesträdextrakt förbättrar lystern, hudtonen och hudstrukturen samtidigt som den motverkar synliga ålderstecken.
Pris: 289 kr / 50 ml

/Thin day creme but with rich moisture! Beautiful luster and a lovely scent! Price: 289SEK

True Perfection Renewing Night Care

Vårdande och lätt nattcreme som förnyar hyn under natten. Med persiskt silkesträdextrakt samt glykolsyra som jämnar ut de första fina linjerna och förbättrar hudstrukturen och ger en slätare, mjukare hy.
Pris: 289 kr / 50 ml

/My favorite so far. Very thin but rich with glycolic that helps the first age lines in your face to stretch out. Made your skin so soft! Price 289SEK.

Refreshing Eye Illuminator

Återfuktande ögoncreme med svalkande applikator som fräschar upp trötta ögon och motverkar mörka ringar, svullnad och de första uttryckslinjerna.
Pris: 199 kr / 15 ml

/Eye creme with a small metal ball that help you to apply the product with circle movements! Against really tired eyes! Price 199SEK.

 

 

Miracle Perfecting Serum

Kraftfullt serum som vitaliserar stressad, trött hy på direkten. Med InstantGlow Complex, som jämnar ut hudtonen och förbättrar lystern, samt aminosyrarikt persiskt silkesträdextrakt som neutraliserar cellulära föroreningar för att minska synliga trötthetstecken.
Pris: 289 kr / 30 ml

/Powerful serum that helps your skin to stretch and shine with the InstantGlow Complex and some amino acids! 289SEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry