Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TYLÖSAND


Missed my baby during this magical sunset!


Runaway weekend, I love it!


Two off my Bff’s, Magnus & Pelle


Love is in the air…sand!


Hotel Tylösand. Picture borrowed from Hotel Tylösand


Leif’s Bar & Grill

Behöver jag säga att jag har haft det helt fantastiskt den här helgen? Jag och mina vänner åkte ner till Tylösand i Fredags för att fira våra vänners bröllop! Jag har aldrig varit där förut så det var helt underbart att få komma iväg och spendera tid i en sådan fin miljö. Hotell Tylösand, där vi kanske spenderade mest tid, var grymt. Jätte fint Spa, bra restaurang och otroligt fin konst på väggarna. Ett extra plus att ägaren till hotellet, Per Gessle var och åt på sin egna restaurang när vi var där OCH Hugh Grant! Det ni;)! Kan varmt rekommendera att åka hit på en weekend! Stranden var så romantisk och solnedgången var oslagbar. Åh vad jag saknade min baby! I morgon kommer det bilder från bröllopet! Kram och ha en trevlig val vaka!

/Do I need to say that I had a quite amazing weekend? My friends and I travelled down to Tylösand last Friday to celebrate our friends wedding! I’ve never been there before so it was wonderful to get away and spend time in such a nice environment. Hotel Tylösand, where we spent most of our time, was awesome. Really nice spa, good restaurant and incredible art on the walls. A big plus that the hotel owner, Per Gessle (from Roxette) was their and ate at his own restaurant when we were there AND Hugh Grant!  Would highly recommend to go here on a weekend! The beach was so romantic and the sunset was incredible  Tomorrow you will se more pictures from the wedding! Hugs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry