Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT'S SO BIG!


It’s So Big, Elisabeth Mott 159 Sek. You can read more about the brand and the products  at Bangerhead.se

Jag testar verkligen en ny mascara varje månad! Delvis för att alltid hålla mig uppdaterad men även för att hålla mina ögon fräscha! Med det menar jag att jag inte vill ha en mascara längre än 1-2 månader. Hållbarheten på en mascara eller rekommendationerna för hur länge man ska ha en mascara är lite olika men oftast bör man nämligen inte ha en mascara längre än 3 månader! Med tanke på att man för ner ”sina egna bakterier” i produkten varje dag så gror det rätt rejält i mascaran efter en tid. Därför ska man tex ALDRIG dela en mascara med någon. Ett BIG no no om man vill undvika infektioner i ögonen!

Denna månad testar jag It’s So Big från Elisabeth Mott. Jag kom i kontakt med mascaran första gången i Glossybox. Alltså Grym! Den är krämig och bra om man vill ha mycket volym och kommer med en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd över fransarna. Lite knepig att vänja sig vid i början men det är värt det då den inte smular eller faller under dagen och blir väldigt mörk i färgen! När du tvättar av den blir den som trådar och försvinner lätt utan att göra dig och handduken tok svart!

/I try new mascara’s every month! Why? I want to keep it fresh and also be up to date when it comes to discovering new brands. Did you know that you shouldn’t use your mascara longer than 3 months? I prefer to change it every second month to avoid the risk to get an eye infection due to all the bacterias you get in your mascara after a while!!

This month I tried It’s So Big by Elisabeth Mott. It’s awesome! It’s creamy and great if you want a lot of volume and it comes with an hourglass shaped brush that distributes just the right amount of mascara to your lashes. A little tricky to get used to the brush but it’s worth it because it doesn’t crumble or falling during the day and it gets very black! Easy to remove!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson