Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS FOR A SNOW WHITE SKIN

Igår gjorde jag ett bröllop och fick äran att fixa bruden, hennes tärna, hennes mamma och Syster. Ovan ser ni sminkningen jag gjorde på hennes syster, före och efter! Vi pratade ganska mycket om att det faktiskt är svårt att hitta baser som är tillräckligt ljusa. Som ni ser på hennes hals så har hon en ”snövit” hy och många foundations är alldeles för mörka eller gula för henne trots att hon går på den ljusaste tonen.

TIPS! Det finns en produkt från Make Up store som är en tunn crème med lila pigment som effektivt döljer gröna toner i ansiktet. När man lägger en klick utav den i en ljus foundation blir den ännu ljusare! På så sätt kan du förvandla de produkter du har hemma i ditt skåp som är alldeles för mörka! Produkten heter Neutralizer purple och kostar 165:-

 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Micro shadow Muffin, Cyber shadow Crow, Eye primer Clear MAKE UP STORE
high lighter Dazzle Light MAC
Eyeliner Black Waterproof YVES ROCHER

Läppar / Lips
Lip gloss Venus Rose RITUALS

Bas / Base
Foundation BECCA

Concealer Palette Light MAC
Wonder Powder Sinai MAKE UP STORE
Matt finnish spray NYX

Rouge / Blush
Lust MAKE UP STORE 

Baked Blush for the high lighter ELF

Bryn / Eye Brows
Pro Brow kit colors Auburn and Blonde ANASTASIA BEVERLYHILLS

Fransar / Eye lashes
Water Proof Mascara MAC

 


/
Yesterday I did a wedding and I was honored to fix both the bride, her bridesmaid, her mother and her sister. Above you can see the makeup I did on her sister, before and after! We talked quite a lot about that it’s pretty hard to find bases thats bright enough. If you look at her neck you can see that she has a ”snow white” complexion and many foundations are too dark or yellow for her even though she look for the lightest tones.

 

TIPS! There is a product from Make Up Store, which is a thin cream with purple pigments that effectively hides the green tones in the face. If you add a small amount and mix it with your light foundation it becomes even brighter! In that way you can turn the products you have at home in your cupboard that are just too dark to a lighter one! The products are called Neutralizer purple and costs 165: –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry