Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AUTUMN LIPS FROM ISADORA

Här kommer lite höstnyheter från Isadora. Jag är verkligen ett fan av Multi Vitamin Glossen. Läggplans är fint men vanligtvis är det för kladdigt för mig. Jag lägger alltid på ett lager sen bättrar jag liksom aldrig på det. De här glansen är mycket mjukare. Man känner att det är mycket fukt i dom så det blir liksom inte lika kladdigt.

Samma gäller Twist-up gloss sticken! Dessa är inte glossiga men ger en fin glans! Den Lila färgen blev jätte fin på och ger en kall nykysst känsla! Super smidigt när man bara kan skruva upp produkten! Priset på produkterna? Multi glossen 99:- och Twist-up 129:-

/Here are some autumn news from Isadora. I’m really a fan of the multivitamin Gloss. Lipgloss is nice but usually it is too messy for me. I always put on a layer then I eat it and never put it on again during the day. These gloss is much softer. One feels that there is a lot of moisture in them so it’s sort of not as messy.

The same applies for the Twist-up gloss stick! These are not glossy but gives a nice shine! The purple color was really nice and gives a cold kissable feeling. Super smooth and its cool that you can just turn up the product! The price of the products? Multi gloss 99:- and Twist-Up 129: –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry