Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN EN RENGÖRING FRÅN FORMULA 10.0.6


5 Rengöringsprodukter ska nu tävlas ut från Formula 10.0.6!  Följ de enkla instruktionerna nedan för att vara med och tävla! Ett stort lycka till alla läsare!

Tävlings reglerna är enkla. För att vara med och delta så skriver du en kommentar till detta inlägg som innehåller en kort motivering till varför just du vill vinna en bra rengöring! På samma ställe som du skriver motiveringen ska du skriva din e-postadress, alltså inte bara i rutan e-postadress utan också där du skriver själva kommentaren. LYCKA TILL!

Vinnarna dras under måndag nästa vecka (1 Sep) och kontaktas på mailen!

 

Competition!

5 Absolute Dream Clean cleansers are raffled out this time! Five lucky winners, will win this product from Formula 10.0.6.

The competition rules are simple. 
To participate you just write a comment on this post that includes a brief motivation of why you want to win this product! On the same post you type in your email address, not just in the box e-mail address, but also where you are writing the comment. 

WISH YOU GOOD LUCK!

Winners will be drawn randomly during next monday (on the 1th of September )!

 

MORE ABOUT FORMULA 10.0.6

”Absolute Dream Clean är en nyhet från Formula 10.0.6, noggrant utformad för att rengöra huden på djupet. På ett snabbt och smidigt sätt tar den bort  sminkrester och andra föroreningar som bidrar till en oren hud. Absolute Dream Clean arbetar aktivt med att bekämpa finnar och oren hud. De två viktigaste ingredienserna i Absolute Dream Clean är gurka och grape seed oil, båda ingredienserna har en lång rad positiva egenskaper som kämpar för att hålla din hud i schack. Absolute Dream Clean är en härligt skummande rengörare som bär en frisk doft av gurka och vindruva. Motverkar fet hy, förfinar porerna samt lämnar huden mjuk och strålande.” 

 

Pris: 99 kr


”Formula 10.0.6 Absolute Dream Clean Creamy Foaming Cleanser is a silky, foaming cream Cleanser that deeply cleanses the skin & gently remove make-up, oil and impurities and defend against breakouts. Super-chilled Cucumber freshens, invigorates and smooths, while anti-oxidant grape seed soothes and protects. Use daily for completely clean, balanced, sparkling skin. Apply a small amount of cleanser to palm of hand and lather with a little water until a creamy foam appears. Massage lightly onto damp face all over to remove dirt and grime. Rinse well with warm water. Use with care. For external use only. Keep out of eyes. If irritation or rash develops, discontinue use.”

Price. 99SEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind