Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WELCOME TO MIAMI

Äntligen framme! Jag har längtat så förbaskat mycket efter denna dag. Jag älskar verkligen Usa, alltså på riktigt, äääälskar landet! Efter en lång dags resande kändes det helt underbart att få landa, rätta in sig i lägenheten och andas in 35°C! Usch för kyla! Nu följer 10 dagars semester med sol, bad och massa shopping. Känns faktiskt lite små lyxigt att ha semester efter den verkliga semestern men jag har jobbat så hårt det här året så jag känner ändå att jag är lite värd det;) Kram

Finally arrived! I’ve been longing so damn much after this trip. I really love the United States, I mean for real, I looove this country! After a long day of traveling, it felt wonderful to be here, settle in the flat and breathe in air thats 35° degrees! Yuck to the cold! Now I’ve 10-days of vacation in front of me with the sun, the beach and loads of shopping. It actually feels a little luxurious to have a holiday after the actual holiday I already had, but I’ve worked so hard this year, so I still feel that I am a bit worth it;) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind