Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE MORE DAY UNTIL…

…men först sitter jag nu på ett tåg på väg till Västerås för att göra ett bröllop under dagen! Det blir faktiskt minst lika kul! Vilka kontraster det är i livet ibland haha ena dagen i Västerås andra dagen i en solstol i Miami. Det kommer bli en sådan fantastisk upplevelse! Jag har aldrig varit där! Har du? Reseplanen är: 6 dagar i Miami och sedan 4 dagar i New York. Jag har under flera år drömt och planerat att åka dit men olika saker har kommit i vägen. Jag har skjutit och skjutit på det, tills min drömprins krävde att få hjälpa drömmen på traven! Det är skönt att åka med någon som har stenkoll på båda ställena! Jag är säker på att jag kommer älska det!

/But first … I’m sitting on a train to Västerås for some work, a wedding is on the schedule! Such a big contrast their in life sometimes haha one day in Västerås second day in a sun bed in Miami. It will be such an amazing experience! I’ve never been there! Have you? Our Travel Plan is: 6 days in Miami and then 4 days in New York. I have for many years dreamed and planned to go there but various things have come in the way. I’ve postponed it for such a long time until my dream prince demanded that he wanted to help the dream become true! It’s nice to travel there with someone who know both places almost by heart! I am sure I will love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind