Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE MORE DAY UNTIL…

…men först sitter jag nu på ett tåg på väg till Västerås för att göra ett bröllop under dagen! Det blir faktiskt minst lika kul! Vilka kontraster det är i livet ibland haha ena dagen i Västerås andra dagen i en solstol i Miami. Det kommer bli en sådan fantastisk upplevelse! Jag har aldrig varit där! Har du? Reseplanen är: 6 dagar i Miami och sedan 4 dagar i New York. Jag har under flera år drömt och planerat att åka dit men olika saker har kommit i vägen. Jag har skjutit och skjutit på det, tills min drömprins krävde att få hjälpa drömmen på traven! Det är skönt att åka med någon som har stenkoll på båda ställena! Jag är säker på att jag kommer älska det!

/But first … I’m sitting on a train to Västerås for some work, a wedding is on the schedule! Such a big contrast their in life sometimes haha one day in Västerås second day in a sun bed in Miami. It will be such an amazing experience! I’ve never been there! Have you? Our Travel Plan is: 6 days in Miami and then 4 days in New York. I have for many years dreamed and planned to go there but various things have come in the way. I’ve postponed it for such a long time until my dream prince demanded that he wanted to help the dream become true! It’s nice to travel there with someone who know both places almost by heart! I am sure I will love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson