Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING


Snart är det dags att fylla på garderoben med nya höstskor! Som jag längtar! Är det något jag älskar så är det höstskor…stövlar framför allt! Däremot brukar jag inte vara så shoppig av mig. Jag är som en karl när jag shoppar haha. Med det menar jag att jag inte strö shoppar så mycket utan jag shoppar sällan men mycket när det väl händer! Jag åker ju till Miami och NY nästa vecka så laddar för fullt för att det ska bli ett sådant tillfälle.

Tills dess kom jag över en hemsida Footmall.se igår där jag fastnade för lite skor…Jag blev lite extra kär i alla Divine Factory skor! De har verkligen jätte fina stövlar i alla dess former med små stilrena detaljer! Min smak! Kika in dom genom att klicka på länken ovan!

/Soon it’s time to replenish your wardrobe with new autumn shoes! If their is something I love, it’s autumn shoes … boots especially! However I tend to not be a shopping girl. I am like a man when It comes to shopping haha. By that I mean that I don’t shop so often but rarely and when it happens I shop a lot! I’m going to Miami and NY next week so I will find many things hopefully.  

Until then I came across a website Footmall.se  where I got stuck for quite a while! I found so many nice shoes …

I got a little extra in love with the brand Divine Factory! They have really really nice boots in all its forms with small stylish details! My taste! Have a peek into the webpage by clicking on the link above!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry