Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR NAILS

Love these colors, especially the pink one without glitter!


Color No. 102-851

No. 102-847 

 

Här kommer ett tips på ett par snabbtorkande nagelack jag provar just nu! Dom är från Claudia Cosmetics och jag måste säga att dom är sjukt prisvänliga om man tänker på kvalitén! 19SEK! Det ni! Jag blev jätte kär i det Rosa lacket då det både blev en snygg och jämn finish samt att färgen blev jätte intensiv! Borsten var helt ok och väldigt lätt att måla med! 

 

På bilden har jag applicera 2 tunna lager rosa för jag märkte att lacket torkade mycket snabbare och slutresultatet blir bättre. Sedan toppade jag det med glitter lacket!  Nagelacken finns i 33 färger och rymmer 7,5ml. Du hittar de andra färgerna här-> Claudia.se

 

Pris 19kr

/Here’s a tip on a pair of quick drying nail polishes I have tried right now! They are from Claudia Cosmetics and I must say that they have a great price if you think about the quality! 19SEK! I really fell in love with the pink polish! It became a both sleek and smooth finish, and the color was really intense! The brush was quite ok and very easy to apply!

In the picture, I’ve applied two thin coats of the pink color because I noticed that the polish dried very quickly when I did that, and the end result was so much better. Then I topped it with a glitter polish! The nail polishes are available in 33 colors and contains 7.5ml. You’ll find the other colors here-> 
Claudia.se

Price 19SEK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson