Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ARE YOU A FOUNDATION LOVER?


I love it!

Före några månader sen jobbade jag med inspelningen utav Tv7’s nya satsning She´s got the look som kommer att sändas senare i höst. Vi använde då bara Yves Rocher produkter och bland dessa hittade jag en grym foundation! Den täcker jätte bra och är samtidigt krämigt tunn! Jag blev verkligen imponerad av den när jag testade den. Det är inte ofta man hittar riktigt bra foundations som täcker utan att torkar ut huden!

 

Produkten heter Comfort Cream Foundation! Den ger alltså en en slät, jämn och lysterfylld hy och innehåller en vårdande tistelolja. Gillar verkligen den sofistikerade glas förpackningen även om det också kan vara ett minus då man måste släpa runt på en tyngre förpackning. Den känns lyxig och doftar lite diskret utav en väldigt feminin doft!


A few months ago, I worked with a new tvproduction on channel 7, She’s got the look, that will be be broadcast later this fall. We used only Yves Rocher products during that time and among all the products I found an awesome foundation! Its an Ideal coverage to perfectly unify the complexion and conceal small red blotches and imperfections. It also gives a luminous finish which is great! I was really impressed with it when I tested it. It’s not often you find really good foundations that covers without drying out your skin!

Comfort Cream Foundation is a rich, creamy, ultra-melting, comfortable and non-drying texture for soft, supple, moisturized skin. Suitable for normal to dry skin The Plus : A sophisticated glass jar
and the pleasure of a discreet, very feminine fragrance!

 

 

BETYG / RATE: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry