Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WOODZEE – WOODEN EYEWEAR

 

 

 


Lots of celebrities are using Woodzee’s right now!

This beauty is wearing Efani Boss! Pic. borrowed from ourmode

 

 

 

När man jobbar med smink, jobbar man ju även med en helhet så klart. En snygg makeup utan en bra styling kan verkligen bli en katastrof när man jobbar i branschen. Hår, kläder, stil och accesoarer betyder minst lika mycket om du ska ha en schysst look! Jag älskar att matcha min makeup med ett par solglasögon och för en tid sedan fick jag upp ögonen för ett amerikanskt märke som heter Woodzee. Märket är verkligen super medvetna när det kommer till miljön. De använder sig tex av återvunnet papper till sina förpackningar, erbjuder dig 40% på ett nytt par om du lämnar in dina gamla Woodzee’s för återvinning OCH de planterar ett träd för varje solglasögon som säljs!

 

Glajjorna är stek heta just nu och när jag åker till Usa i slutet av månaden ska nog ett par Sierra (se ovan) inhandlas! I WANT THESE!

 

When working with makeup, you dont only work with the face some times, you still have to feel the whole look!  A stunning makeup without a good styling can really be a disaster when you work in the beauty industry. Hair, clothes, style and accessories they all need to come together if you want a nice look! I love to match my makeup with a pair of sunglasses and the other day I got my eye of an American brand called Woodzee. The brand is really super-conscious when it comes to the environment. They use for example recycled paper for its packaging, offering you 40% off on a new pair if you leave your old Woodzee’s for recycling and they plant a tree for every sunglasses sold!

The sunglasses are smoking hot right now and when I go to the United States at the end of this month I think I need to get a pair of Sierra’s (see above)! I WANT THESE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry