Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEST HAIRDRESSER EVER


Colder shades! I’m ready for autumn! Because of the daylight I look a little lighter than I am on the after picture!

Therese Bagger. Alltså den här tjejen och färg! Henne byter man inte ut i första taget. Jag har alltid haft problem att få mitt hår att hålla sig i en  kall nyans! Jag blir oftast kyckling gul i håret några veckor efter ett besök hos frissan. Ibland lyckas dom, ibland inte. I fyra år har jag nu varit hos den här donnan, hon fattar poängen och jag blir lika nöjd varje gång. Hon är så grym på färg att min kära mor till och med åker 4 h upp till Sthlm för att hon är den enda som får mamsen nöjd!

Min frissa, Therese, finns på salong KLIPP IT i Sundbyberg! Om du inte hittat en bra frisör i Sthlm och vill boka tid hos henne så finns alla uppgifter på deras hemsida. Klicka bara på den här länken THERESE BAGGER. Dessutom har salongen en fantastisk  ägare, Dori, som sprudlar av energi. Jag är super nöjd! 

/So, this girl above is the bomb when it comes to color hairs! I’ve always had trouble getting my hair to stay in a colder shade! I usually look like a yellow chicken a few weeks after a visit at the hairdresser. Sometimes hairdressers succeed, sometimes not. In four years I’ve been with this babe and I’m so satisfied each time I leave the saloon She’s so awesome when it comes to color that even my dear mother travel 4 hours to Stockholm every third month to the saloon because Therese, the hairdressers name, is the only one who gets mami satisfied!

My hairdresser is available at the salon KLIPP IT in Sundbyberg! If you haven’t found a good hairdresser in Stockholm and want to make an appointment with her ​​so click here, THERESE BAGGER,  there is all the information on their website. The salon has as well a fantastic owner, Dori, who is bursting you with energy every time you visit. I recommend the salon big time!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind