Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN HÅRPRODUKTER FRÅN AMIKA


Nu tävlar jag ut 3 kit med produkterna ovan från Amika! Det går sååå fort att tävla, bara följ instruktionerna nedan! Ett stort lycka till alla fina!

Tävlings reglerna är enkla. För att vara med och delta så skriver ni en kommentar till detta inlägg som innehåller en kort motivering till varför just du vill vinna hårprodukterna! På samma ställe som du skriver motiveringen ska du skriva din e-postadress, alltså inte bara i rutan e-postadress utan också där du skriver själva kommentaren. LYCKA TILL!

Vinnarna dras under måndag nästa vecka (11 Aug) och kontaktas på mailen!

 

Competition!

Time for a new competition! This time, three lucky winners, will win lovely products from Amika, a kit that include one hair treatment oil & one hair mask!

The competition rules are simple. 
To participate you just write a comment on this post that includes a brief motivation of why you want to win these products! On the same post you type in your email address, not just in the box e-mail address, but also where you are writing the comment. 
WISH YOU GOOD LUCK!

Winners will be drawn randomly during next monday (on the 11th of Aug)!

 


 

 

MORE ABOUT AMIKA

 


Amikas hårvårdsserie
innefattar allt från hårvård till stylingredskap. De är dessutom helt fria från parabener och konstgjorda färger.  Amika finns att köpa på speciellt utvalda frisörsalonger samt www.bangerhead.se. Nedan kommer två tips om fuktgivande och reparerande produkter som ger håret mer glans samt lämnar det med en silkeslen finish. Precis som övriga Amika-produkter innehåller dessa arganolja och havtorn som ger håret
näring, fukt och glans.

/Amikas hair care range includes everything from hair care to styling tools. They are also completely free of parabens and artificial colors. Amika is available at specially selected hairdressing salons and at www.bangerhead.se.Below are two tips on moisturizing and repairing products that gives your hair more shine and leaving it with a silky finish. Just like other Amika products  these contains argan oil and sea buckthorn that gives your hair nutrients, moisture and gloss.Amika Oil Treatment
Amika Oil Treatment har en unik sammansättning av oljor från Sibiriska havtornsbär och arganolja. Oljan ger håret näring och motverkar frissighet vilket bidrar till ett glans rikare och slätare resultat. Amika Oil Treatment går att dels användas som en styling- och ytbehandlingsprodukt samt adderas efter balsam/inpackning för att ytterligare förbättra dess effekt.

Pris: 329 kr

/Amika Oil Treatment has a unique composition of oils from Siberian sea buckthorn berries and argan oil. The oil gives hair nourishment and prevents frizzy hair, which contributes to a richer gloss and smoother results. Amika Oil Treatment can be partly used as a styling and finishing product, and added after conditioner / deep conditioner to further improve its efficacy. 

Price: 329 SEK


Amika Nourishing Mask
En intensivt återfuktande och återuppbyggande inpackning. Amika Nourishing Mask Innehåller rikliga mänger av havtorn vilket är världens mest näringsrika bär. Bäret är extremt rikt på c-vitamin och omega-7 som normalt bara finns i fiskolja. Inpackningen ger håret en silkeslen känsla samtidigt som den agerar färgbevarande.

Pris: 269 kr

/An intensely moisturizing and regenerating mask. Amika Nourishing Mask Contains copious amounts of sea buckthorn, which is the world’s most nutritious berries. The berry is extremely rich in vitamin C and omega-7 which is normally only found in fish oil. The hair mask gives the hair a silky feeling while acting to preserve color. 

Price: 269 SEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind