Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

'PURPLE BLOOM'

Idag är jag på Eleven.se och plockar ögonbryn! Alltid lika kul att få förvandla ett par bryn. Det är så uppskattat och gör verkligen jätte skillnad i ansiktet! På bilderna ovan har jag använt  Long lasting brow pencil från Sephora. Perfekt för den som gillar kalla bryn. Den blev tyvärr lite väl kall på mig, jag vill ha lite mer bruna pigment!

Jag hann faktiskt med en ‘snabb tutorial’ åt er på min sminkning innan jag gick hemifrån i morse! Sminkningen är väldigt basic och den här fixar dom flesta att bära till vardags! Man behöver inte använda samma färger som jag men man kan använda sig utav ”formen” och inspireras! Dagens look kommer alltså kortfattat nedan!

/Today I am at Eleven.se  and plocking some eyebrows! It’s always fun to transform a eye brows. It’s so appreciated and really make a huge difference in the face! In this makeup I’ve used  Long lasting brow pencil from Sephora. The color was too cold for me though:(

 I did a ‘quick tutorial’ on my makeup for you before I left home this morning! This Makeup look is very basic, and most of you can definitely wear this every day! You don’t need to use the same colors that I used but you can get some inspo out of the ”form” and be inspired! 

 

STEP BY STEP

1. Välj en ögonskugga som du vill lägga på hela locket. Använd en bra lite bredare pensel så att du slipper dutta för många gånger för att få ut färgen. Jag har använt färgen Fiery Copper från märket Studio Makeup. Penseln jag har använt heter Beautiful Eyes Flat Stiff Brush från Teeez.


/Choose an eye shadow that you want to place on the eye lid. Use a good wider brush so you don’t have to dab too many times to bring out the color. I have used the color Fiery Copper from the brand Makeup Studio. The brush I have used is called Beautiful Eyes Flat Stiff Brush from Teeez.

 

2. Se till att du täckt ögon locket ordentligt. När du är klar kan du dra bort lite färg från penseln och använd den sedan till att tona ut lite utav ögonskuggan i kanterna på ögat. Allt för att få en mjuk avslutning så att inte man ser vart ögonskuggan slutar.

/Make sure you cover the hole eye lid with the color. When you are done, you can brush away the paint from the brush and then use the brush to fade out a bit of the eyeshadow on the edges of the eye. This to get a smooth finish so that no one sees where the eyeshadow ends.

 

3. För att få en liten effekt på ögat så krävs det inte massor med smink. Det krävs egentligen bara en tunn kajal kant för att det ska bli skillnad. Jag har använt Kajal 04. Violet från Yves Rocher.


/To get a small effect on the eye it doesn’t requires a lot of makeup. It is actually just to put a thin eyeliner underneath your eyes with some color for it to be difference. I have been using Kajal 04 Violet from Yves Rocher.

 

4. Lägg sedan en ljusare ögonskugga/higlighter i innevrån och under högsta punkten på brynet! Avsluta med en mascara. Jag har använt ögonskuggan Ombretto eyeshadow no.19 från Wjcon och Mascaran Propel my eyes mascara från Nyx

 

/Then use a lighter eye shadow / higlighter in the inner crease and on the highest point of the eye brow! Finish with a mascara. I’ve used Ombretto eyeshadow no.19 from Wjcon and Propel my eyes mascara from Nyx. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry