Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RASPBERRY KISS BY MAKIASH


You can buy Raspberry Kiss as a kit or one by one. One by one the price is 100Sek. Couldn’t find the Swedish price for the kit unfortunatelly!

MAKIASH, har ni hört talas om det? Det är i vilket fall ett relativt nytt sminkmärke från Sverige som är grundat baserat på modellers kunskap inom makeup världen! När modellerna jobbar sminkas de alltid utav professionella makeup artister, de kommer över många olika sminktricks och produkter de inspireras utav. När sedan modellerna är lediga använder de sin egen makeup och använder då bara de produkter de tycker att de behöver. Denna kunskap har Makiash tagit fasta på och tillverkar därför endast ett urval av produkter som verkligen kommer att användas! Jag kom över lite Makiash produkter härrom dagen och har precis börjat testa det. Har ni testat det?

Jag gick lös på nagelacken! Mönstren har jag gjort med hjälp utav tejp!

Du hittar produkterna och kan köpa dom på Makiash.com

/MAKIASH, have you heard of it? It is a pretty new makeup brand from Sweden, which is founded and based on models knowledge about the makeup industry! When the models are working, they always get fixed by professional makeup artists, they come across many different makeup tricks and products. When models are having their day off, they use their own makeup and then uses only those products they feel is needed. This knowledge Makiash has taken in mind when they produced the products. Therefore they only produces a selection of products that will actually be used! I came across a few Makiash products the other day and I have just started to try them out. Have you tried them?

Tried the Nail polishes and played around a little bit! The patterns I’ve made by using normal tejp!

You find more about them here-> Makiash.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry