Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

10,000 FOLLOWERS!!!

 10K on Instagram!!

Vilken Lycka! Idag nådde jag äntligen mitt mål på Instagram! Som jag kämpat för att nå 10,000 followers! Känslan när 9999 byttes ut till 10 K var obeskrivlig! Kanske låter rå töntigt men då jag lägger ner så mycket tid och engagemang på alla sminkningar jag gör och fotar, alla kommentarer jag svarar på, alla regelbundna uppdateringar och med alla blogginlägg som jag lägger upp varje dag så känns detta verkligen som ett kvitto på att allt varit värt det och att det ger resultat!

Nu jäklar ska jag bara se till att alla Instagram följare börjar läsa min blogg också! Det är ju här man får mer utförliga beskrivningar och tips från mig! 😉 Tipsa på och glöm inte att jag är så otroligt glad och tacksam för att just DU läser det här! Tack!

/What a lucky day! Today, I finally reached my goal on Instagram! As I struggled to reach 10,000 followers! The feeling when 9999 was changed to 10 K was indescribable! Might sound a little bit corny but I put so much time and dedication on all the makeup looks I do, on all the pictures I take, on all the comments I answer, on all regular updates I do and on all blog posts that I write every day. This really feels like a confirmation that all been worth it and that it gives results!

Now we’re talking, I’ll just need to make sure everyone on Instagram begin to read & follow my blog too! It’s here you get more detailed descriptions and tips from me! 😉 Please recommend this blog and don’t forget that I am so incredibly happy and grateful that YOU are reading this! Thank you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind