Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATRIX BIOLAGE SUN SORIALS – YOU SAVED MY HAIR!

Det här med att vårda sitt hår under sommaren har jag väl inte varit så där jätte bra på. Visst har jag använt hår inpackningar lite då och då men det är inte ofta jag tar med mig de ”större” och bättre förpackningar på semestern. Den här sommaren skulle jag resa under så lång tid och dessutom vara i solen hela tiden så jag var bara tvungen att ta med mig produkter!

Matrix Biolage släppte nyligen en after sun serie som jag nu har testat på min resa! Schampot är magiskt! Det löddrar jätte mycket så du behöver inte ta så mycket. Sedan luktar det så gott! Håret blir lent och jag upplever att håret inte blir lika risigt. Jag behöver inte ens använda balsam efteråt! Schampot tar verkligen bort salt och klor och tillför fukt så att håret får jätte mycket lyster! Schampot kostar 114Sek.

Protective Hair Dry-oil, har jag sprayat i håret så fort jag är på stranden. Håret blir ju något oljigt så det gäller att du i så fall badar och får det blött lite då och då! Detta skyddar håret och hårbotten mot solen! Produkten kostar 110 Sek och finns att köpa på ELEVEN.SE

/You know it’s so important to take care of your hair during the summer. I have not been so careful under the sun during my previous summers, but now I found a few new products I really recommend!!. This summer I have been traveling for so long and have been in the sun all the time so I just had to bring my products!

Matrix Biolage, recently released an after-sun series that is so good! The shampoo is magical! It lathers very much so you don’t have to use a lot of it. It also smells really good and leaves the hair smooth and it feels that my hair doesn’t get as frizzy as it use to be. I do not even use conditioner afterwards!
The shampoo really takes away the salt and chlorine and adds moisture so that the hair gets shiny in a good way! Price 114Sek.

Protective Hair Dry-oil is also one of my favorites.  I spray it on the hair as soon as I’m on the beach. The hair becomes slightly oily so you have to wet your hair at the beach once in a while to make it look nice! This protects the hair and scalp from the sun! The product costs 110 SEK and can be bought at ELEVEN.SE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind