Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NAIL POLISH ST TROPEZ

NAIL POLISH ST TROPEZNAIL POLISH ST TROPEZ makeupstore
Nail polish St Tropez By Make Up Store 139Sek

Hur snyggt är det inte med vita naglar under sommaren? Tycker jag skymtar det överallt på min lilla semester resa; vita naglar och korall röda tånaglar! Om man ska köpa ett vitt nagellack så är det viktigt att det blir heltäckande tycker jag. Ett lack som inte gjort mig besviken på den fronten är St Tropez från Make Up Store. Den är kanon att måla tippar med också om du ska göra fransk manikyr!

Idag ska vi bila ner till Kroatien igen från Italien:) Vi gör som sagt en repris på vår midsommar resa (då vi också var i Hvar) Vi ska spendera lite tid med familj som aldrig varit där så det blir trevligt! Blir fullt upp hela dagen!

/How gorgeous is it with white nails during the summer? I glimpsed it everywhere on my little vacation trip; white nails and coral red toe nails evrywhere! If you’re buying a white nail polish it is important that it is comprehensive I think. A nail polish that does not let me down on that front is St. Tropez from Make Up Store. It’s even great to paint the nail tips with as well if you’re doing French manicure!

Today, we’re about to leave Trieste in Italy again to travel by car down to Croatia 🙂 It will be a replay for us but we are going to spend some time with our family that never seen the place before! It Will be a busy day! xo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind