Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATIONAL DAY A LA FRANCE

Gårdagen var riktigt härlig! Hade inte ens tänkt på att vi skulle vara här nere under Frankrikes nationaldag! Vi började dagen med massor av sol på stranden. Nu börjar äntligen brännan lägga sig ordentligt;) Sedan körde vi ett härligt träningspass för att fortfarande kunna unna oss alla de där goda efterrätterna som vi äter hela tiden haha.

Framåt kvällen promenerade vi längs stranden för att kika på solnedgången och sedan upp till den vackra fyren som ligger uppe på ett berg. Där var det fullt med fest och festivalmat i alla dess former! Kvällen avslutades med ett vackert fyrverkeri och självklart med den Franska national sången! Livet är väl bra härligt ibland!

/Yesterday was really lovely! I didnt even thought about that we would be down here in France during their National day! We started the day with plenty of sun on the beach. Now finally my tan is getting quit even;) Then we did some good workout, to still be able to treat ourselves with all those good desserts that we eat all the time haha.

In the evening we walked along the beach to see the sunrise and then we walked up to the beautiful lighthouse up on one of the mountains. There it was full of celebration and festival food in all its forms! The evening ended with a beautiful fireworks and of course with the French national anthem! Life is quit good sometimes! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind