Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ST TROPEZ – PREP & MAINTAIN

Gillar du att fuska? Ibland måste man väl göra det! Ett tips för alla er som jobbar hårt i sommar och inte kommer att ha någon semester är de här tre favoriterna ovan! Med tanke på att vädret varit sjukt oklart och vi inte alltid för den bränna vi tycker att vi förtjänar måste man ju ha ett ess i rock ärmen!

/Do you like to cheat? Sometimes you have to do it!;) A tip for all of you who will work hard during the whole summer and who will not have any vacation is these three products above! The weather has been pretty ”unclear” for a few weeks in sweden and we don’t always get the tan we think we deserve so you just need to be prepared right?!

Jag har testat Tan Enhanching Polish från Saint Tropez vilket är en Peeling kräm som ska hjälpa dig att förbereda och behålla solbrännan du kommer att få! Tanken är att den först och främst ska förbereda din hud för Brun Utan Sol Produkter och jag måste säga att den här peelingen håller riktigt hög nivå! Den har rikligt med små sfäriska kulor som inte repar eller skadar huden utan de tar bara bort döda hudceller och ger ett jätte mjukt resultat! man känner verkligen att den gör skillnad och den har en citrusdoft som jag verkligen gillar!

/I tried Tan Enhanching Polish by Saint Tropez, which is a peeling cream that will help you prepare and maintain the tan you will get! First of all the idea is to prepare your skin for Self tanning Products and I must say that this exfoliant is really top notch! It has plenty of small spherical beads that will not scratch or damage the skin, but they only removes dead skin cells and gives a really smooth results! You really feel that it makes a difference and it has a citrus scent that I really like!

Pris/Price: 198Sek och kan köpas på bla Kicks, Åhléns och NK 

BETYG: 

När jag ändå var igång testade jag även Gradual Tan PLUS Firming. Den innehåller Aloe Vera som lugnar och fuktar huden! Jag gillar Bus-produkter då jag tycker att det är ett bra alternativt till att inte sola men det jag inte gillar är doften! Jag kan verkligen känna bus-produkt doften på en mils avstånd! Denna produkt lovar att med hjälp av en doftteknologi (AromaGuard) ska reducera bus doften med 70 %! Tyvärr tycker jag att den luktar fruktansvärt mycket efter 2 timmar ändå och jag kände verkligen att den täppte till mina porer vilket gjorde så att jag svettades! Resultatet blir skit snyggt och jämt men lukten! Den är för skarp då den satt i så länge och det drar självklart ner betyget. Trots detta så är verkligen ST Tropez ett utav de bästa märkena på marknaden så ni vet vad man säger, vill man bli fin får man lida pin!

/Gradual Tan PLUS Firming contains Aloe Vera which soothe and moisturize your skin! I like Self Tanning products and I think it is a good alternative to not sunbathe but I don’t like it’s smell! I can really feel ”that scent” a mile away from people that uses it! This product promises to, by using a scent technology (Aroma Guard), reduce the smell by 70%! Unfortunately, I think it smells awful after two hours anyway and I really felt that the product blocked my pores which made ​​me sweat! The result is really good when it came to the color but the smell is not worth it!  Despite this, St Tropez is really one out of the best brands on the market so you know what they say; no pain, no gain!

Pris/Price: 329Sek och kan köpas på bla Kicks, Åhléns och NK 

BETYG:

Gradual Tan PLUS Anti-Aging Face däremot överraskade mig! Här märker man verkligen att doften är betydligt bättre men den känns absolut efter ett tag! Jag upplevde inte heller att den blockerade mina porer utan gav mig en härligt solkysst look utan att få mig att känna obehag! Produkten ger en härlig känsla och gav mycket fin lyster i ansiktet! Tummen upp!

/Gradual Tan PLUS Anti-Aging Face however, surprised me! You can really feel that the smell is reduced and much better but of course you can smell a little bit after a while! I experienced that it didn’t blocked my pores but gave me a beautiful sun-kissed look without making me feel uncomfortable! The product gives a great feeling and gave very nice glow to the face! Thumbs up!

Pris/Price: 349Sek och kan köpas på bla Kicks, Åhléns och NK 

BETYG: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind