Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIVINATION


This picture is borrowed from Direktpress.se Foto: Andreas Enbuske

Jag gillar att då och då få lite vägledning så jag brukar gå och spå mig faktiskt! Testade ett nytt ställe igår på söder, Café Blå. Där fick jag träffa Farzaneh Darbahani. Hon spår delvis genom att använda kort men också genom att studera kaffe sump. Så man börjar med att dricka ett speciellt kaffe i hennes Café medan man väntar och sedan får man basera sin tid hos henne på 3 frågor du har. Detta var helt nytt för mig, jag har inte druckit kaffe på över 1,5 år så det var inte super lätt att drick upp hela koppen haha. Måste säga att jag är grymt förvånad över hennes rättframhet! Verkligen allt hon sa var detaljerat och väldigt personligt! Gick därifrån med huvudet högt och lite nya tankar! Totalt värt det!

/I like to occasionally get some guidance in life so I usually go and see a phycic once and a while!  Tried a new place yesterday on south areas of Sthlm, Café Blue. There I meet Farzaneh Darbahani. She help you to see parts of your future by partly using cards but also by studying coffee sump. So you start by drinking a special coffee in her cafe while you wait and then you get to base your time with her ​​on three questions you have. This was completely new to me, I have not had a coffee in over 1.5 years so it was not super easy to drink the whole cup haha. Must say I am very surprised over her bluntness! Really all she said was detailed and very personal! Walked away with my head high and some new thoughts! Overall totally worth it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind