Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIGHTER HJÄLPEN

I’m supporting ”Fighter Hjälpen”

Någonting som står mig varmt om hjärtat är att göra gott… När jag jobbade i butik på Make Up Store Norrlandsgatan så var jag och min personal årligen engagerad i Min Stora Dag som är en insamlingsstiftelse för barn med svåra sjukdomar som behöver en paus från en vardag fylld med sjukhusrutiner.

I samarbete med Min Stora Dag finns även Fighterhjälpen som arbetar envist för att sprida hopp och glädje till barn som har drabbats av svåra och ibland livshotande sjukdomar. Därför säljs dessa snygga t-shirts ovan, med oavkortad förmån för Min stora dag. 100 % av intäkterna går direkt och utan mellanhänder till de behövande. 

Om du vill vara med och supporta så finns tröjorna finns till försäljning via fighterhjalpen.tictail.com. De kommer mot slutet av sommaren även arrangera en aktivitetsdag för barn och ungdomar. Mer info om evenemanget kommer att finnas tillgänglig på facebook.com/fighterhjalpen.

/Something that is important to me is to do good for others. When I was working in the Make Up Store shop at Norrlandsgatan me and my staff annually engaged in ”My Big Day” which is a fundraising foundation for children with serious illnesses who need a break from a day filled with hospital routines.

 

In collaboration with ”My Big Day” there is also an organisation called ”Fighter Hjalpen” working doggedly to spread hope and joy to children who have suffered severe and sometimes life-threatening diseases. Therefore they are selling these stylish t-shirts above, with full benefit of ”My big day”. 100% of the proceeds go directly and without intermediaries to the needy.

If you want to support them go to fighterhjalpen.tictail.com to buy the t-shirt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind