Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WJCON MAKE IT


Jag nämnde ju härrom dagen att jag besökte ett nytt märke i Italien när jag var i Trieste. Märket heter Wjcon och är ett italienskt märke. Det påminner väldigt mycket om ett annat italienskt märke, Kiko skillnaden är väl egentligen bara att Wijicon producerar sina produkter direkt från Italien. Priserna är sjukt låga och självklart sjunker även kvalitén en aning på produkterna när det blir billigt. Ibland kan man däremot hitta små guldkorn! Tjejerna i butiken var super gulliga! Ovan ser ni lite vad jag köpte!

I mentioned the other day that I visited a new makeup brand in Italy when I was in Trieste. The brand is called Wjcon and is an Italian brand. It reminds me of Kiko but the difference is that  Wjicon produce their products directly from Italy. The prices are crazy cheep and the quality of the products is ok but not the best. However, sometimes you can find a few things that’s really good and the girls in the staff was also so kind! Above you can see a few things that I bought!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind