Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSTABILDER VI ÖNSKAR ATT SLIPPA I SOMMAR!

Hysteriskt kul! Hittade en artikel i lördags på Aftonbladet som Gabriella Bark skrivit för Aftonbladet! Måste bara dela lite av vad hon skrivit! Jag skrattade högt och länge! Precis min humor! Hela artikeln hittar ni HÄR

Instabilderna vi önskar att slippa i sommar

Hoppande tjej på stranden 

Instagrams svanktatuering. Var du först med den är det ok. Annars är det extremt 2000 and late. Enda skillnaden är att det inte finns någon laserbehandling för dessa bilder. Har du laddat upp en är du stämplad för livet.


Kokkorvarna 

Instagram fullkomligt svämmar över av dessa ben som lutar sig mot varandra. Och ja, det liknar två kokkorvar. Ofta döljer det sig en vacker strand, mysig park eller annan fin bakgrund bakom korvarna. Men det är ju skitsamma om bilden blir snygg, benen ska vara med. 


Powerwalksen
 

När exakt blev det häftigt att ”gå ut och gå”? Du klarar alltså av att, gå ut och sätta det ena benet framför det andra. Och du är så stolt över det att du absolut måste ta en bild på det. Powerwalkar du baklänges och barfota till hela vägen till Korea, lägg upp en bild.


Bilder på din bikinilinje

Din solbränna vs din gamla blåvita färg som gömt sig under bikinitrosan. Alltså visst att du kan lägga upp dessa om du lyckas ta dem rätt – det vill säga en liten bit på nederdelen av magen. Men varför envisas alla med att visa upp halva ”fiffin”?!? Vill jag se sådär mycket googlar jag Vickan Silvstedts taxibilder.


Bilder på dig och din partners semester 

Din kille framför Pyramiderna. Din kille framför ert hotel. Din kille i poolen. Din kille som kollar i menyn på restaurangen. Din kille som äter en glass. En pussbild på dig och din kille. Din kille som är på marknad. Din kille som ger en tiggare pengar. Din kille i baren. En till pussbild på dig och din kille. Din kille på väg ned till vattnet på stranden. Din kille med en paraplydrink. You get my point. 

Variera bilderna från semestern. För du kanske tycker att snuttebullen är så fin framför alla turistattraktioner. Vi tycker att han ser ut som felet i finn fem fel när han sticker fram med sitt tryne på alla bilder.


Trosbilder 

Jag ger er sanningens ord: Det är en viss typ av tjej som tar bild på sig själv i trosor och sedan lägger upp den på Instagram. Det är samma typ av tjej som skriver hjärndöda statusar på Facebook, tar överdrivet många bilder på sig själv, och som inte har någon som helst tendens till självinsikt. Folk som tycker att hon är pinsam och gör bort sig kallar hon för ”haters” och reaktionen på just denna text blir hon arg över i stället för att skratta åt. Med andra ord – snygga, dumma tjejer med bekräftelsebehov. 


Dom tre grisarna och modellen 

Krogbilderna du tar på dig och dina kompisar under sommarens festkvällar. De ser ut som en hög skelögda, röda, och glasiga grisar medan du står där i mitten, brunbränd och skimrande, med blicken in i kameran. 


Du som är utomlands och skriver din partners namn i sanden

Jag sitter och försöker komma på något att säga om detta hemska fenomen. Men allt jag ser framför mig är en spya. I sanden.

Läs mer av Artikeln HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind