Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

'MYSTERIOUS MIDSUMMER'


I love false Eye lashes!

Jag hade så kul när jag gjorde den här makeupen! Fransar är ju något som bli så snyggt om man verkligen lägger manken till! jag är inne i en period nu där jag klipper mina lösfransar. Både när jag jobbar med mina kunder och på mig själv. Man kan få så fina resultat när man får bestämma själv vart stråna ska sitta! Jag tar alltså en hel frans och klipper den i 10 mindre bitar, sedan placerar jag dom vart jag nu vill ha dom, glest, tätt eller upp och ner!

/I had such a fun time doing this makeup! False lashes is something that can be so neat if you really put your mind to! I’m in a period now where I cut my false eyelashes, both when I work with my clients and myself. One can get such good results when you can decide for yourself where the lashes should be placed! I have been taken false lashes and been cutting them into 10 smaller pieces, then I place them where I want them to give affect, sparse, dense, or up and down!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye dust Sweet (Expired unfortunately) MAKE UP STORE
Micro shadow Beetle, Lemon, Glam Peach (Expired unfortunately)

Black & White eyeshadow from SEPHORA (Block Buster Palette)
Black Eye pencil PIXI
Eye Primer NYX COSMETICS

Bryn / Eye Brows
Brow Pro Palette ANASTASIA BEVERLY HILLS
Eye pencil Taupe MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes
Half Lashes DEPEND
Then I’ve been cutting my own pieces as well from normal eye lashes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind