Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NUXE – PRODIGIEUX LE PARFUM


If you think about the beach and all the luxury you can imagine and put it in a scent, you’ll get this parfume!

Jag dog typ när jag luktade på den här! Jag har två favoriter just nu och de båda påminner om varandra..men jag börjar med att berätta om denna! Alltså doften luktar verkligen strandlyx!  Doften öppnar upp med härliga noter av mandarin, apelsinblom och bergamott för att sedan övergå i ett mjukt, varmt hjärta av gardenia, magnolia och ros. Doften landar sedan varsamt i en sensuell bas av kokosmjölk och vanilj. Jag är såå svag för kokos och vanilj! Den här kommer jag att bära i Kroatien den här veckan! Kostar 495SEK och blir du sugen finns den på Eleven.se hemsida -> HÄR eller på Eleven Store på Karlbergsvägen i Sthlm!

/I just died when I sniffed at this parfume! I have two favorites right now and they both resemble each other.. but I start by telling you about this one! This fragrance really smells like beach luxury. The fragrance opens up with lovely notes of mandarin, orange blossom and bergamot, and then convert into a soft, warm heart of gardenia, magnolia and rose. The scent then gently landing in a sensual base of coconut milk and vanilla. I am sooo weak for coconut and vanilla! This will I carry in Croatia during this week! If you crave it you can get it at Eleven.se  or at Eleven Store on Karlbergsvägen in Stockholm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind