Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHE'S GOT THE LOOK – TV4


Ready, steady, Go!

Gårdagen blev en tidig sådan! 05.10 stod taxin redo. Trots 4 timmars sömn så studsade jag konstigt nog upp. Igår började nämligen inspelningen av ”She’s got the Look” som kommer att börja sändas i höst på TV7. Detta är ett nytt underhållnings- och realityprogram där kvinnor över 35 år tävlar om vinsten om ett modellkontrakt med KappAhl. Programledaren kommer att vara ursnygga Jessica Almenäs! Idag och på söndag kör vi igen! Så kul att jobba med Yves Rocher produkter! Jag är ju verkligen ett jätte fan av deras kajalpennor. Hittade en fantastisk sololja som vi använde till allas ben..luktade fantastiskt gott!

/Yesterday was an early one, 5:10 my taxi was ready. Despite four hours of sleep I bounced off my bed. Yesterday the recording of ”She’s Got the Look” that will go air this fall on TV7. This is a new entertainment and reality shows where women over 35 compete for the prize of a modeling contract with KappAhl. The Host of the Program will be gorgeous Jessica Almenäs! Today, and on Sunday we go again! So fun working with Yves Rocher products! I’m really a huge fan of their eyeliner pencils. Found a great sun oil as well that we used to everyone’s legs .. smelled absolutely delicious!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind