Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WATERCLOUDS

 

Om ni behöver inspiration till att hitta ett nytt hårmärke!

Nu på sommaren är det extra viktigt att ta hand om sitt hår! Speciellt med tanke på allt saltvatten och all sol vi utsätter oss för. Jag är super noga med att ha olja i mitt hår för att återfukta det. Jag är ju så vansinnigt blond så håret blir lätt torrt annars! Testar lite nya grejjer från Waterclouds just nu. Dofterna på produkterna är det bästa av allt! Jätte fräsch somrig doft och förpackningarna är ju super fina! Du hittar produkterna på bla Lyko.se

Vad tyckte jag?

Schampo 146Sek, luktar super! Håret känns rengjort och lent när man sköljer ur produkterna. Jag tycker dem verkar bra och ger näring till håret. Har man däremot väldigt torrt hår i topparna gav det inte riktigt så mycket fukt och  ”lenhet” som jag behöver.

Moussen 146Sek, är jättebra, lite stadga, god doft, inte klibbig utan jätte bra. Frissigheten försvinner och det ser välvårdat ut.

Ocean mist 125Sek, härlig doft, lätt, inte tung för håret. Det blir lite ”tovigt” men det är ju lite av meningen med det, därför ska det nog bara användas i just handdukstorkat och inte i kombination av styling. Ett lite grövre hår som inte är lika torrt trivs nog lite bättre med denna produkt, men absolut bra!

Repair Oljan! 262Sek, I Love! Passade utmärkt på mitt hår och doftar underbart! Jag är ganska svag för Argan olja överlag i och för sig:) 

Masken 159Sek har jag dessvärre inte testat än.. jag får uppdatera så fort jag testat den!

/During the summer is especially important to take care of your hair! Especially considering all the salt water and all the sun we are exposed to. I’m super careful with my hair and I have to have oil in my hair to moisturize it. I’m so insanely blonde so it easily become dry otherwise! Testing some new stuff from Water Clouds right now. The smell of the products is the best of everything! Fresh summery scent and the packagings are awesome! You will find the products in Sweden at Lyko.se and their you have more info about the products!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind