Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANASTASIA

Äntligen har jag denna goding i mina händer. Som jag längtat fast ändå inte! Jag är ju brynnörd som ni vet men jag har under en lång tid undvikit att använda produkterna från Anastasia. Varför? Jo jag tyckte att det blev en sådan jäkla hype om märket och det var konstant överallt på Instagram och i diverse bloggar. Jag blev lite anti helt enkelt och drogs till att använda andra produkter i stället….men nu var det dags och jag älskar paletten!!! Hört talas om hennes nya Dip Brows också som ska vara jäkligt bra…
Det får bli min nästa investering!

Anastasia beverly Hills säljs på Eleven.se -> Här samt på några Åhléns butiker om inte jag minns fel.

/Finally I have this hot piece in my hands. I´m a geek as you know, when it comes to eye brows but I have for a long time avoided to products from Anastasia. Why? Well I thought it was such a damn hype about the brand and it was constant everywhere on Instagram and in various blogs. I was a bit anti simply and was drawn to using other products instead …. but now it was time and I love the palette! Heard of her new Dip Brows also that suppose to be really good!

It may be my next investment!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind