Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WALK IN CLOSET


A glimt of my walk in…


I always have that quote on my mind…

Insåg igår att jag inte använt vinterjackan på ett tag nu..trots att snön lurar runt hörnet lite då och då. Detta innebar en storstädning utav min garderob.  Ut med det gamla in med alla vårkläder, nyköp, klackar och väskor. 3 timmar senare så såg den inte så pjåkig ut. Jag har nämligen ingen liten garderob (3 timmar är rekord). Jag har alltid drömt om en stor walk-in-closet så nu får jag helt enkelt inte klaga på att den däremot tar tid att städa! Kommer jag nånsin att flytta ifrån den här lägenheten tror ni??:)

/I realized yesterday that I haven’t used my winter jacket for a while now .. even though the snow is lurking around the corner every now and then. This is a hint for me to do a major cleaning out of my closet. Out with the old in with all spring clothing, new purchases, heels and bags. 3 hours later, it looked pretty good (3 hours is a record). I have always dreamed of a big walk-in closet so now I simply cant complain about it, however, it takes time to clean it! Will I ever move from this apartment do you think? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind