Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HIGH LIGHT MY DAYHigh light, betyder att ljusa upp och används för att framhäva delar i ansiktet som vi vill lyfta. Det finns egentligen ingen specifikt produkt som heter high light (trots att en del märken döpt sin produkter till detta för att sälja bättre) utan du kan använda dig både utav ögonskuggor, läppstift, rouger osv för att få samma effekt.. Alltså att ljusa upp och framhäva.

Jag älskar att jobba med ögonskuggor som high light och det är väl egentligen det vanligaste. Jag vill däremot att konsistensen ska vara lite pudrig, nästan så att den blir lite krämig. Det är det bästa! Super svårt att hitta men när jag väl hittar den så säger det klick. Färgen ”Fjällsippa” från märket Idun kommer därför få ligga bland mina favoriter! 

/I love working with eye shadows as high lighters and that is pretty much the most common type of product to use. I wish, however, that the texture should be a little powdery, almost a little creamy. It’s the best! Super hard to find but once I find it just say click. The color ”Fjällsippa” from the brand Idun will therefore have to be among my favorites!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind