Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYE ÖF HÖRUS


I veckan har jag testat ett relativt nytt märke som börjats säljas i Sverige, Eye öf Hörus. The Eye of Horus är egentligen en kraftfull symbol från gamla Egyptien som ofta användes som en skyddande amulett och som representerar våra sex sinnen, syn, tanke, hörsel,lukt, känsel, smak. Man trodde förr att symbolen hade läkande och skyddande krafter. Varje produkt har därför sin historia. Jag gillar ju allt som är andligt så why not;)

Detta är ett australienskt märke som sedan 2010 kört på sin filosofi om att använda smink av naturliga ingredienser, precis som de gjorde i det gamla Egypten. Med naturliga sminkprodukter baserade av vax och oljor skapade egyptierna sina unika och odödliga sminkningar. Med en gammal formula från forntida Egypten som bas skapade därför märket Eye öf Hörus naturliga och näringsrika sminkprodukter som alla kan använda. Spännande, annorlunda och bra! Se mina kommentarer på bilderna ovan!

 

/I tried a relatively new brand this week, Eye of Horus. The Eye of Horus is really a powerful symbol from old Egyptian who was often used as a protective amulet and representing our six senses, sight, thought, hearing, smell, touch, taste. It was believed before that the symbol had healing and protective powers. I like all things that are spiritually so why not;)

This is an Australian brand that since 2010 run on its philosophy about using make-up of natural ingredients, just as they did in ancient Egypt. With natural makeup products based wax and oils Egyptians created their unique and immortal makeups. With an old formula from ancient Egypt as a base therefore the brand-Eye of Horus created natural and nutritional makeup products that everyone can use. Exciting, different and good! See my comments on the images above!


Goddess Pack! Ett spirituellt kit av vackra produkter. Användbara produkter, rikt på pigment…

Eye of Horus Natural Smokey Eye Pencil Black är en veganvänlig ögonpenna som kan bäras som en ”vanlig” eyeliner dagtid för att till kvällen förvandlas till en sotad sensuell linje runt ögat. Den har en unik formula med jojoba vax och mango olja är 100% vattenfast, och glider på utan att slita samtidigt som den stannar utan att ge avtryck på ögonlocket. 199:-


Ögonskuggorna kändes krämiga i konsistensen (trots att det är puder) vilket gjorde det enkelt att använda färgerna! Mycket pigment! Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette är inspirerad av Isis – gudinnan av magi och skapelse. Isis kärlek var så stark att hennes energi skimrade som solen. 299:- 

Eye of Horus Liquid Liner Black torkar direkt (kanske lite för fort för den som är ovan), har en ”smudge proof”, vattenfast och långvarig formula. Den unika egenskapen är att den har en vändbar spets. Så när den nötts ut kan du  vända den med hjälp av en pincett. Även Fri från parabener! 199:-

Deras mest sålda produkt är mascaran. STORT plus till den. Detta är verkligen en bra produkt för den som har ögonfransförlängning, är linsbärare eller för dig med känsliga ögon. Den är nämligen baserad på vax vilket gör att den är vattenfast och inte klumpar, rinner eller kladdar. Eftersom mascaran är baserad på naturliga vaxer måste man använda en varmt fuktad bomullsrondell för att mascaran ska släppa. Det blir liksom som trådar när man tvättar av den så du blir absolut INTE svart runt hela ansiktet som man faktiskt brukar bli. Den försvann direkt!

 • Vattenfast
 • Formula baserad på naturliga ingredienser
 • Fri från Parabener
 • Enkel att ta bort
 • Kan användas för dem med känsliga ögon

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind