Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRE-OPENING PARTY RIVER ISLAND

Three of my best purshases! I found fantastic Molly Jeggings from River Island with stretch! So hard to find a perfect fit!


My lovely friend and hairdresser Terese was also finding a few things.

Äntligen så har min favorit butik öppnat i Stockholm! Under alla mina affärsresor till London så har höjdpunkten varit att få springa in och shoppa loss på River Island! Jag är ingen ströshoppare, har aldrig varit det! Är jag i rätt mood går jag in i en butik och hittar allt jag behöver och shoppar loss. Sen håller jag mig lugn ett tag. Haha vet inte om det är en bra strategi men jag älskar att hitta allt samtidigt! Hittade bla fantastiska Jeggings (Blandning mellan leggings och jeans) och dö fina skor! Påsen var stor när jag gick ut därifrån kan jag säga! Ser fram emot nästa besök!

At last, my favorite store opened in Stockholm! During all my business trips to London the highlight has been to visit River Island! I’m not a frequently shopper, have never been! If Im in the right mood, I go into a store and find everything I need and shop till I drop. Then I stay quiet for a while. Haha dont know if it’s a good strategy but I love to find all at once! Found fantastic Jeggings (Mixture between leggings and jeans) and pretty shoes! My shopping bag was huge when I walked out of there, I can say! Looking forward to the next visit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind