Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATTITUDE STHLM 2014


Perfect Lips without makeup? Pretty cool right! From Violent Lips!

Effektiva lördag! Vaknade och absolut fullproppade mig med super stark medicin (som jag köpt utomlands). En timme senare mådde jag faktiskt helt ok och åkte till advokat byrån Vaziri för att fota lite jobb tillsammans med Fotograf ErikLundback! Vila kan man göra när man är pensionär!

När penslarna jobbat klart för dagen var det äntligen dags för Attitude mässan! Alla var verkligen där som jobbar i branschen så det var jätte kul att stöta på folk man inte sett på ett tag. Fick lite gutt häng med min mua homie LindaHallberg och träffade många fina modell/mua vänner backstage på Make Up Stores visning. Det var faktiskt lite skönt att inte jobba utan bara få gå runt och suga in inspiration. Lyssnade sedan på AngelicaBlick när hon berättade om sitt samarbete med BikBok! Ska bli kul att se vad de tagit fram för kläder tillsammans!

Nu har tabletterna slutat värka och det är dags för en ny kur! Nu ska jag äntligen unna mig helg! Hallå soffan! Hallå Melodifestivalen och hallå ännu mer choklad. Nu signar jag ut för idag! Puss

/Effective Saturday! Woke up and absolutely crammed me with super strong medication (which I bought abroad). An hour later , I felt actually quite ok and went to the law firm Vaziri to shoot some work along with Photographer ErikLundback

 

Then finally time for the Attitude Fair! Everyone was really there thats works in the industry so it was really fun to run into people you have not seen in a while. Got some time with my mua homie LindaHallberg and met many fine models / mua friends backstage at the Make Up Store show. It was actually a little nice to not work this time but only get to go around and suck in inspiration. Listened to  AngelicaBlick when she talked about her collaboration with BikBok! Will be fun to see what they have designed together!

Now the tablets no longer works and it’s time for a new medicine boost! Now I’ll will finally treat myself. No more work during this weekend! Hallo there couch! Hallo there even more chocolate. Peace out for today! XO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind