Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOLLY RUSTAS FOR SLOGGI

Hade en härlig jobb dag tillsammans med Molly Rustas idag! Hon har fått äran att vara med i nästa kampanj för underklädes märket, Sloggi! Vi gjorde 4 stycken kampanjbilder som alla skulle representera olika tillfällen på dagen. Kampanjbilderna släpps den 1 April och jag ser så mycket fram emot och se henne i alla möjliga tidningar efter det!

Min personliga favorit blev nog boxningsbilden. På bilden ovan ser ni mig spraya Molly med ”Fejk Svett” vilket gör bilderna mer realistiska. Vatten och Glycerin är hemligheten! Vill ni kika på fler bilder från idag så har ni ännu fler bilder på Mollys blogg som ni kan se HÄR Puss på er!

/Had a lovely work day along with Molly Rustas today! She has been honored to be in the next campaign for the lingerie brand, Sloggi! We did 4 pictures for the campaign that would represent different times of the day. The Promotional images are released on April 1th and I longing so much to see her in all sorts of magazines after that!

My personal favorite was probably the boxing picture. In the picture above you see me spraying Molly with ”Fake Sweat” which makes the images more realistic. Water and Glycerin is the secret! Do you want to look at more pictures from today you have even more photos on Molly’s blog which you can find HERE Hugs to you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind