Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FASHION WEEK – VALERIE AFLALO


New collection from Oriflame…


…with a collaboration with Elin Kling.


Me and my dear friend Sanna looking serious and excited =)


Valerie Aflalo showing her autumn and winter collection for 2014.

 

 

Igår kväll besöke jag och min kära vän Sanna Valerie Aflalos visning på Mercedez Benz mode vecka på Berns! Hon är fantastisk och hennes design faller helt i min smak på grund av att hon alltid mixar olika material på plaggen tillsammans med lite bling bling. J Glittriga koftor tillsammans med långa kjolar och detaljer, jag älskar det!

Showen hölls i samarbete med Oriflame som under kvällen avslöjade sin nya smink kollektion ”The One” som lanseras globalt med stilikonen Elin Kling. Produkterna ska kombinera skönhet och mode på ett helt nytt sätt. Ser fram emot produkterna. Produkterna såg ganska glittriga ut…Spännande!

/Last night  me and my dear friend Sanna visited  Valerie Aflalos show at the Mercedes Benz Fashion Week at Berns! She is amazing and her designs fall completely to my taste because she always mixes different materials on her clothes along with a little bling bling. Glitter cardigans along with long skirts and details, I love it!

The show was held in collaboration with Oriflame and during the evening they revealed its new makeup collection ”The One” which will be launched globally with the style icon, Elin Kling. Looking forward to the products. The products looked pretty and very sparkly … Exciting!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind