Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

'GINGER GLAM'

En lite udda Onsdags Makeup! Jag har inbillat mig att jag absolut inte klär i varma färger under vintern. Ögonen blir något grådaskiga, min hy blir blek runt omkring och det känns helt enkelt inte så bra. Idag blev det däremot ganska häftigt när jag matchade ögonbrynen till sminkningen! Helt plötsligt skulle jag tycka det var ganska coolt att testa på att vara rödhårig.

Har tyvärr hemska minnen från högstadiet när jag var med och satt modell för en färgtekniker från Stockholm. Hon skulle lära ut nya färgtekniker till en bunt frisörer och jag ställde upp. Jag vill poängtera att jag hade blont hår ner till axlarna och hela min garderob var rosa. Det var det värsta jag upplevt! De klippte av mig håret till en hård page och färgade mitt hår moröttsorange. Ja jag såg ut som en morot! Det var inge rolig upplevelse men jag vågade! =) 

/A bit odd Wednesday Makeup Isn’t it? I have imagined that I absolutely look terrible  in warm colors in winter. The eyes become somewhat greyish, my skin gets pale and it just does not feel so good. Today was however pretty awesome when I matched the eyebrows to the makeup! All of a sudden I would think it could be pretty cool to try to be a redhead.

Have unfortunately terrible memories from high school when I sat model for a color technician from Stockholm. She would teach new coloring techniques to a bunch of hairdressers and I volunteered. I want to point out that I had blond hair down to my shoulders and my entire wardrobe was pink. It was the worst I have experienced! They cut off my hair to a rouge page and dyed my hair orange. i looked like a carrot!  It was a fun experience and awful at the same time.. but I dared! =)

Produkter använda från Isadora / Products that I’ve used. All products from Isadora

Ögon / Eyes

Twist-up metallic eye pen 44 Golden Khaki 
Eye shadow Quartet 31 GolD 
50 satin White Eye pen
32 Mandarin Lip pencil

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind