Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESOLUTION 2014

One of my friends, Mikael (Aka Mirris) & his Sofia invited me & Nathalie to dinner. Looking so much forward to 2014, they are waiting their first child!


Hot shrimp & chili Pasta!

Nu sitter jag på bussen på väg hem till mitt kära Stockholm! Jag har hunnit med ganska mycket på två veckor nere i småland! 
Jag har fått umgås med min familj, träffat gamla vänner från förr, pratat minnen, firat jul och nyår, dansat, tränat, yogat, ätit gott och bara myst! Kvalités tid men som dom säger, borta bra men hemma bäst! Jag längtar till min stora säng, min sminkspegel, till träning och rutiner! Samtidigt är det ju tråkigt att behöva lämna nära och kära!

Funderar på hur 2014 kommer bli.. Mitt löfte till mig själv är att 2014 ska handla om hälsa. Jag har inte lovat att göra armhävningar varje dag eller gå på gymmet 5 dagar i veckan utan mer att jag ska göra saker som jag mår bra av, som håller mig i fas och som ger mig mening. Det känns bra, jag är laddad! Har ni några nyårslöften?

/

Now, I sit on the bus on the way home to my dear Stockholm! I’ve had a lovely time spending two weeks down in Småland (where I´m from)!
I got to spend time with my family, met old friends, talking old memories, I’ve celebrated Christmas and New Years Eve, Iv’e been dancing, training, Yoga , eating good food and just relaxed! Quality time but as they all say, its no place like home! I long for my big bed, my makeup mirror, to exercise and my routines! While it’s sad to have to leave loved ones!

Thinking about how 2014 will be .. My promise to myself is that 2014 will be about health. I haven’t promised to do push-ups every day or go to the gym 5 days a week, no its more like to do things that I feel good of, that keeps me on track and that gives me meaning. It feels good, I’m ready! Do you have any resolutions?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind