Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN EN JULKALENDER FRÅN Yves Rocher!

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED YVES ROCHER Läs mer längst ner på sidan.

julkalender från yves rocher

julkalender från yves rocher

julkalender från yves rocher width=

julkalender från yves rocher

julkalender från yves rocher   julkalender från yves rocher

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Yves Rochers årliga Limited Edition Julkalender har nyligen släppts till försäljning och den är ännu finare i år!! Det här är nog bästa tipset för att muntra upp sig själv eller någon annan, varje dag under årets mörkaste månad kan jag lova!

Med deras julkalender får man varje dag fram till julafton öppna påsar innehållandes 24 noggrant utvalda produkter! Julkalendern är fylld med bästsäljare och överraskningar och värd hela 2058 Kr!

Det bästa av allt? I samarbete med Yves Rocher har jag fått äran att lotta ut ett exemplar till en utav er läsare från Sverige som läser min blogg!!

julkalender-fraan-yves-rocher1

Detta kan du vinna: 
En julkalender från Yves Rocher Pris: 799 Kr (värde 2058 Kr)
Innehållandes 24 produkter samt klädnypor/snöre för upphängning. Spana in den online HÄR!

julkalenderjulkalender-fran-yves-rocherjulkalender

Så här tävlar du: (Tävlingen gäller alltså dig som bor i Sverige)

Skriv bara en kommentar nedanför det här inlägget som innehåller en kort motivering till varför du vill vinna en Julkalender från Yves Rocher.
Glöm inte att skriva din e-postadress i kommentaren också!

Vinnaren dras under fredag morgon (28 Okt) och meddelas då här på bloggen!

Lycka till! 


*Inlägget är ett reklamsamarbete med Yves Rocher. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/märket. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
42kommentarer
 • Hej!

  Så fin present till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga.
  Yves Rocher gillar hon allra mest, för deras produkter tycker hon är bäst.
  Hoppas nu på lite tur!

  Rolf 2016-10-27 23:20:03
  Svara
 • Hejsan!

  Så fin tävling som jag verkligen vill vara med i. Älskar Yves Rocher produkter.
  Roligt att få öppna lucka efter lucka och hitta härliga produkter bakom varje lucka.
  Bättre kan det inte bli. Spännande och så roligt. Håller tummarna hårt!

  Kram

  Madelene 2016-10-27 23:14:33
  Svara
 • OBS! Glömde skriva mailadress såklart. :>

  Mail: scroll_soffan@hotmail.com

  Att skämma bort sig själv gör man inte särskilt ofta.
  Inte med något dyrt i alla fall, max med en kofta.
  Att få öppna en lucka med något varje dag fram till jul
  hade ju varit så jäkla kul!

  Felicia Lindmark 2016-10-27 23:13:32
  Svara
 • Att skämma bort sig själv gör man inte särskilt ofta.
  Inte med något dyrt i alla fall, max med en kofta.
  Att få öppna en lucka med något varje dag fram till jul
  hade ju varit så jäkla kul!

  Felicia Lindmark 2016-10-27 23:10:42
  Svara
 • Tjena!

  Hoppas den härliga julkalender få vinna, till min underbara kvinna.

  Robert 2016-10-27 23:10:33
  Svara
 • Hejsan!

  Vinner jag den fina julkalendern ska min älskade dotter få den av mig. Hon behöver muntras
  upp efter mycket svår sjukdom och ska snart in på en operation. Vet att hon tycker mycket om
  produkter från Yves Rocher. Hon skulle verkligen bli glad. Så nu håller jag tumme och tå, att den
  fina vinsten hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  Kram

  Birgitta 2016-10-27 23:09:17
  Svara
 • Vore drömmen att få vinna denna härliga julkalender och ge den till min älskade mamma. Det var hon som introducerade mig för Yves Rocher redan som liten,då hon alltid beställde hem produkter därifrån. Skulle vara så roligt att få glädja henne 24 dagar under dec 🙂

  Linnéa 2016-10-27 22:12:33
  Svara
 • Wow! Jag som varit bosatt utomlands under en längre tid och därmed gjort slut på kassan för att kunna ”ta hand om mig själv” på ett bättre sätt hade uppskattat detta något enormt! Jag krossar mina fingrar och tår. Kram

  Sofia Genne 2016-10-27 21:41:59
  Svara
 • Med pluggande kille och hem att ta hand om finns ingen tid för vila. Jag jobbar så mycket det bara går, och hela december kommer jag slita i julruschen morgon till kväll! Det vore fantastiskt att kunna se fram emot att komma hem till en fin present varje dag!

  Sofi Fifi Karlsson 2016-10-27 20:50:01
  Svara
 • Att vinna detta skulle vara fantastiskt kul, då hade jag fått en underbar jul. Att få öppna en present varenda dag borde vi ta och göra till en lag. Yves Rochers alla produkter har så härliga lukter och jag skulle bli så glad av att få använda dessa varenda dag 🙂

  Ellinor 2016-10-27 16:53:51
  Svara
 • Att skriva en kommentar till varför jag ska vinna känner jag inte som någon lätt grej. Jag är väl som de flesta andra, i behov av att ta hand om mig själv. Men en sak som är bra är att jag idag fått fast jobb och är jätteglad, har funderat på att ge mig själv en present, och hittade då denna julkalender.

  Sara Larsson 2016-10-27 16:28:08
  Svara
 • Efter två täta graviditeter är kroppen (och knoppen) tömda på energi. Jag har dock satt ned foten nu: nu är det ändring på livet! Bort med myskläder och osminkat ansikte! Jag mår så mycket bättre och blir piggare om jag piffar mig. Julkalendern och dess produkter skulle göra mig till en piffig mamma!

  Ida 2016-10-27 15:59:37
  Svara
 • Ååh jag var så sugen på deras kalender förra året men den hann ta slut innan jag kom till skott. Då jag jobbar hela julen i år (är sjuksköterska och vi kör ju året runt) och missar julafton med familjen så vore det så himla mysigt att iaf varje dag fram till julafton få öppna en liten påse med en överraskning i. Älskar YRs produkter och det skulle vara så kul att få testa lite nya saker och kanske hitta nya favoriter.

  Mail: stalnave@gmail.com

  Anna-Märta Stålnäve 2016-10-27 06:05:46
  Svara
 • Kort och gott !, 4barns mamma med vilda tvillingflickor på 3år en 9åring och en underbar 12 åring . Har verken pengar eller tid till att lägga på mig själv .. barnen kommer alltid först såklart ! En vinst som denna hade betytt väldigt mycket för en stressad mamma som mig, ps Hade varit en perfekta julklappen.
  Kram Emma

  Emma Cederholm 2016-10-27 03:12:11
  Svara
 • Åh julkalendrar är det bästa som finns, men som fattig student får man nöja sig med en chokladkalender… skulle vara jätte kul att vinna denna och få lite jul lyx tillsammans med tentaplugget?

  Frida 2016-10-26 23:52:01
  Svara
 • Som nybliven mamma som innan graviditeten studerat, så är inte inkomsterna särskilt höga. Känner att jag inte prioriterat mig själv på länge och just att pyssla om sig själv är inget som det läggs tid på öht. då jag hellre lägger tid och pengar på min älskade dotter. Babyolja och miniderm funkar till mycket har jag märkt.
  Att sambon säger att man alltid är vacker är ju en välkommen vit lögn, för ibland hoppar man själv till åt den där dassiga bruden i mjukisbyxor som kikar fram i spegeln.
  Har aldrig testat annat än removern från Yves Rocher och det skulle verkligen förgylla min vardag att kunna öppna ett litet paket från dom varje morgon.
  Håller tummarna hårt och det gör dottern med, mycket roligare att spy ner någon som försökt göra sig fräsch ?

  Emma Larsson 2016-10-26 23:30:10
  Svara
 • Jaha vad ska man skriva för att utmärka sig 🙂 Tvåbarnsmamma till en 1 & 3-åring, hinner sällan tänka på mig själv. Vilket härligt paket detta vore, att få lite extra lyx i 24 dagar! Vore kul att testa nya produkter & få lite inspiration till att piffa till sig lite extra.

  Trevlig kväll!

  Emma F 2016-10-26 21:49:55
  Svara
 • KAN. INTE. MOTIVERA. STUM. OMG. VILL. HA.

  Lindquist 2016-10-26 21:07:31
  Svara
 • Jag vandrar nätterna långa fram och tillbaka med min kolik-bebis. Vissa dagar ser jag nog mer död än levande ut. Min tröst är att det blir bättre! Ytterligare en tröst skulle vara denna vinst med STOR dreggel-varning! Om jag vann skulle jag öppna dagens ”lucka” klockan 00.01 varje natt hela december, mitt i den tunga skrikperioden. Kanske skulle morgonen också kännas lite lättare:)

  Allt gott!
  Å

  Åsa 2016-10-26 21:04:47
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna! ? är en fattig student så har inte råd att köpa massa smink, hudvård, hårvård osv. Skulle vara helt underbart roligt att vinna! ?

  Gabriella 2016-10-26 20:16:47
  Svara
 • Hej! Jag vill vara osjälvisk och ge den till min granne om jag vinner. Min granne är en speciell människa. På julafton satt hon ensam, hon åt julfrukost i kyrkan och resten av dagen satt hon ensam hemma. Detta året ska jag bjuda över henne till mig på julafton. Det hade varit så kul att överraska henne med en kalender. Hon har det tufft och detta skulle göra henne jätte glad! Jag vill visa att jag bryr mig om henne och att hon förtjänar att bli älskad av människor omkring sig ❤️

  Amanda 2016-10-26 19:47:04
  Svara
 • Yves Rocher har fantastiska produkter som kommer göra december så spännande och mysigt, tänk att få öppna en påse varje dag fram till jul, det blir lite som julafton varje dag. Unnar aldrig mig själv någonting så denna vinst vore som en dröm. Avsluta dagen på topp eller börja dagen på bästa sätt, det kan ju inte gå fel. Håller tummarna!

  Jessica Hellström 2016-10-26 18:58:57
  Svara
 • Jag tycker allt inom make up och hudvård är sjukt intressant och jag vet också hur viktigt det är att ta hand om huden! Dock som student är inte prio ett att lägga mina pengar på att leta efter produkter som passar mig och min hy. Det här skulle därför vara jättekul och bra för att hitta favorit produkter som jag sedan kan spendera lite pengar på! Har dessutom hört massa bra om märket men aldrig provat nåt från dem så det skulle bli jättekul det också! ❤️

  Céline Söderberg 2016-10-26 18:42:42
  Svara
 • Hösten kommit med isande vind,
  jag har torr och narig kind.
  Håret saknar spänst och fukt,
  och kroppen saknar vällukt!
  Glåmig och trött, jag blivit en skugga så tråkig och grå.
  Glitter, glamour och färger jag önskar mig så.
  Håller tummarna hårt och hoppas på turen
  – Yves Rochers kalender vore rena dunderkuren!

  Els-Marie Clevenholm 2016-10-26 17:37:23
  Svara
 • Efter en superstressig höst med nytt jobb och mycket på hemmafronten skulle jag behöva piggas upp. Detta skulle verkligen göra min dag… och hy bättre!! Håller alla tummar & tår ??

  Jessica 2016-10-26 16:31:51
  Svara
 • Vilken fantastisk tävling! Det var många år sedan jag hade en egen julkalender, men den här låter verkligen spännande. Jag älskar överraskningar och håller faktiskt på att leta efter nya hudvårdsprodukter, det här vore ett underbart sätt att få testa något nytt. Igår fick jag ett tråkigt besked från sjukhuset, jag har flera frakturer i ryggen så den aktiva december månaden jag sett fram emot kommer inte bli av. Därför skulle en sån här vinst bli högt uppskattad!

  Camilla wiklund 2016-10-26 16:19:23
  Svara
 • Ett gyllene tillfälle att prova skönhetsprodukter man kanske inte har råd med eller prioriterar i vanliga fall. 🙂 Dessutom något spännande att se fram emot varje dag julmånaden. 😀

  Annelie Ekelund Nilsen 2016-10-26 14:59:58
  Svara
 • Vilken dröm-julkalender???. Jag fick lite produkter från Yves Rocher i julklapp förra året o dom var så mysiga o luktade så gott?. Hade varit fantastiskt att få prova o använda mer av deras sortiment??.

  Hade blivit så glad över lite lyx i vintermörkret, då jag som kroniskt sjuk & husbunden försöker ha det så mysigt o bra som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet??.
  Det vore underbart att ha det här extra fina & lyxiga att se fram emot att öppna o få fixa mig och bli fin med?. Att vinna denna fina kalender hade verkligen lyst upp mig, min dag✨?? o gjort mig fantastiskt glad????.

  Om jag den här underbara?? kalendern från Yves Rocher hem fick✨✨,
  så skulle allt lösa sig på ett kick??✨.
  Att få mysa o se fram emot att öppna varje lucka i denna fina??,
  hade verkligen inte varit nån pina?,
  utan snabbt hade min vardag så trist & grå?,
  blivit rolig & spännande som få?????.
  Att den här fina hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨?.

  Petra Stafberg 2016-10-26 11:51:49
  Svara
 • Önskar mig så mycket ❤️ Varför? Den första december kommer det hänga två kalendrar på våran vägg, en till mannen med skägggrejer och en till dottern med smink. Och ingen till mig för det är bara jag i familjen som tänker på sånt. I smyg önskar jag mig också en kalender och går och tittar och klämmer i affärerna. Men inte kan man köpa en till sig själv, så nu ser jag min chans och håller tummarna ? yves produkter är ju helt fantastiska?

  Daniela 2016-10-26 10:38:46
  Svara
 • Om ja vann denna fina julkalendern skulle jag ge bort den till min mamma. Hon är så värd lite uppskattning då hon ställer upp så mycket på mig hela tiden. Dessutom vet jag att hon älskar Yves rochers produkter så hon skulle garanterat bli överlycklig!

  Ida 2016-10-26 10:10:39
  Svara
 • Gillar Yves! Detta med adventskalendrar är superskoj men detta år har jag inte pengar över till detta då det är första julen för min lilla son 🙂 skulle vara underbart att kunna få vinna en och ivrigt räkna ner dagarna till jul.

  Viktoria Larsson 2016-10-26 09:59:42
  Svara
 • Eftersom höstmörkret verkligen inte är något för mig så vore denna ljuspunkt perfekt för mig. December månad kommer bli stressig för mig då jag jobbar i mataffär och folk handlar ju som om det vore det sista dom skulle göra här i livet. Så att få ha denna kalender skulle verkligen lysa upp min tillvaro i december ?

  Sofia L 2016-10-26 09:43:30
  Svara
 • Hej Lina! Vilken fantastisk gåva du får ge till oss läsare. Självklart nappade jag direkt när man såg ditt inlägg. I många år har jag varit en hängiven hudvårds&skönhetsjunkie men efter en sjukskrivning för utbrändhet detta året tappade jag mig själv (&inkomst) och längtar nu tillbaka till att kunna få njuta av de härliga vardagslyxen med att få dofta på underbara produkter när man duschar och smörjer in sig med känslan av att detta är livet! Lyckan som helt enkelt sprider sig så lätt om man känner sig bekväm i sin hud. Därför önskar jag mig denna kalendern av dig för den hade spridit så mycket glädje och kanske varje dag i 24 dagar hade jag fått hitta tillbaka till mig själv igen. Tack för en underbar blogg där man får känna sig inspirerad varje dag. Många kramar Malvina

  Malvina M 2016-10-26 09:20:43
  Svara
 • Åh, vilken dröm. Säg att den är sann? Tänk om just jag vann! Det skulle vara underbart att byta ut en tråkig julkalender mot en lyxig julkalender. Drömmmen!

  Helen B 2016-10-26 09:17:56
  Svara
 • Jag är ett hängivet Yves Rocher fan. Nu när jag är gravid läggs mycket pengar på den kommande bebisen vilket gör att man bortprioriterar kostnader på sig själv, därför vore det skoj att vinna denna!

  Rebecca 2016-10-26 08:48:52
  Svara
 • En trött mamma
  Som mest bara sitta och amma
  Skulle piggas upp av smickrande presenter
  Så vad passar då bättre än Yves Rochers julklappskalender?! ?

  Charlotta 2016-10-26 08:42:51
  Svara
 • Denna vill jag gärna vinna! En överraskning i 24 dagar är drömmen för en mamma! Vilken lycka det skulle va att få starta dagen med en liten present! Innehåller kanske något som piffar upp mamman i småbarns vardagen 🙂

  Ida 2016-10-26 08:40:05
  Svara
 • Hej Lina!
  Som mamma till två små gullepluttar hinner jag sällan ta hand om min hud mer än det allra nödvändigaste. Det hade varit fantastiskt att få unna sig en härlig julkalender, och extra härligt med produkter från växtriket då jag också är mån om att inga starka ämnen ska föras vidare till min son genom amningen. Kram!

  Hilde Zellman 2016-10-26 08:38:10
  Svara
 • Jag har aldrig testat detta märke: Yves Rocher, så det vore jätte spännande att få testa & jag älskar paket & överraskningar, det är livet! Eftersom jag fyller på söndag vore detta den perfekta gåvan till mig själv!

  Mvh Caroline

  Mail: cccarcon@hotmail.com

  Caroline Haglund 2016-10-26 08:33:04
  Svara
 • Åh Yves Rocher har så många bra produkter, dagkrämen Elexir 7.9 och serumet Essence Double Action har på riktigt förändrat min hy! Därför skulle jag bli jätteglad att vinna just den här vinsten och få chansen att pröva ännu fler av deras produkter???

  Johanna V 2016-10-26 08:32:44
  Svara
 • Skulle jätte gärna vilja vinna detta för att få prova deras produkter! Hört mycket bra om dom men har egentligen bara hårdtestat deras tvåfas remover så hade varit så kul att få se om resten av produkterna håller samma standard! ?

  Gabriella 2016-10-26 08:29:46
  Svara

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt