Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3 : TRYING OUT BROW SERUMS

Den här veckan recenserar jag 3 brynserum som jag hört ska vara de bästa just nu. De ska ge dig tätare och fylligare bryn på ett naffs men funkar dom verkligen? Nedan kan du läsa mina åsikter om produkterna som testats…

Ptss! Har du egna erfarenheter av dessa eller har andra märken som du gillar får du jätte gärna tipsa i kommentarsfältet nedan!


 

This week I decided to try out the top 3 products I´ve heard about when it comes to Brow serums righ now. If you have own experience about these products or if you know other brand that´s better, please comment below!

Please press the translation button to the right to get this text in your language!

*Pressutskick

Vad kan du förvänta dig av ett brynserum? Brynen blir tätare och något mörkare. Applicera 1-2 ggr dagligen på ett rent och torrt ögonbryn. Bibehåll resultatet genom att applicera serumet ett par gånger i veckan. Upphör detta kommer dina bryn successivt att bli glesare igen.

När kan du se skillnaden? Mellan 4-12 veckor.

Vad får dina ögonbryn att växa? I produkten tillsätter man oftast protein (peptider) i kombination med återfuktande och spänstförhöjande ingredienser som tex vitaminer och mineraler.

OBS! Jag har testat de 3 produkterna ovan, vardera 2-4 veckor i streck. Vad är bäst, budget eller Lyx? Nedan följer min recension!

Swiss Brows, Swiss Clinic (Ord.pris: 1149 Kr)
Här utlovas tätare, fylligare och friskare bryn på några veckor. Den lättanvända borsten tillför ögonbrynen den aktiva ingrediensen Redensyl™ ett prisvinnande complex med inriktning på stamcellerna som stimulerar hårväxt och minskarhåravfall.

Mitt resultat efter 2-4 veckor:
Den här gillade jag! Först och främst för att appliceringen var smidig och för att man verkligen fick in produkten mellan håren med hjälp av borsten. Redan efter 2 veckor tyckte jag att håren började bli något mörkare och det har börjat växa hår på ställen där jag normalt inte får tätt med hår. Detta är den produkt som jag även fortsatt använda efter testperioden!

Varma rekommendationer!


*Har du känslig hy eller är gravid bör ögonfransnäring användas med försiktighet.

Eyebrow conditioner, X Brow (Ord.pris: 359 Kr)
Här utlovas styrka och näring med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler som främjar cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna samt gör stråna mörkare. En märkbar kvalité skillnad ska synas efter 30 dagar!

Mitt resultat efter 2 veckor:
NEJ! Den här funkade inte på mig. Jag har hört så gott om denna produkt men redan efter två veckor in på min testperiod började jag att tappa bryn! Början på ett av mina bryn var jätte glest helt plötsligt! Under denna period testade jag X brow på ena brynet och Maria Åkerbergs brynolja på andra så det var inte att jag gick igenom någon ”naturlig” tappa-hår-fas. Det syntes tydligt på ena sidan att jag tappat hår. PANIK! Därför valde jag att avbryta behandlingen efter 2 veckor! Usch!

Den här gillade inte min hy tyvärr!


Specials for Eyebrows – Maria Åkerberg (Pris: 89 Kr)
Utlovar fylligare och starkare bryn med hjälp av en stärkande olja. Det är en kombination av vegetabiliska oljor toppade med eteriska oljor av Rosmarin, Ylang Ylang och Cederträ som vårdar ögonbrynen under natten och formar brynen under dagen. 

Mitt resultat efter 2-4 veckor:
Gillade den här jätte mycket då man verkligen känner att brynen blir starkare och ser friskare ut. De blev framförallt längre! Jag själv är ett stort fan utav oljor sedan innan och min hy mår generellt jättebra utav att använda det och den här var inget undantag!

Jag hade däremot velat ha en borste i förpackningen. Då det är en flaska och man lätt är lite små trött på kvällen blir det tyvärr att man duttar ut oljan på fingret vilket lätt genererar i att man tar för mycket (annars jätte dryg).

Tycker däremot denna produkt är ett jätte bra alternativ för den som inte vill lägga ut en större förmögenhet på ett brynserum!

Kom ihåg att detta är mina åsikter om produkterna. Detta innebär att vi kan tycka olika! Kanske älskar du en produkt som jag tycker mindre om och tvärtom!<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand