Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH ESSENTIALS

GOLDEN BEAUTIE´S

Det finns några produkter jag som jag tagit med mig till stranden varje dag under semestern so far. De underlättar och ser till att dagen blir lite extra bra. I bland hittar man lite nya favoriter och några utav dom ser ni här ovan

/There is always products that are a must on the beach. I have a few favorites that I’ve been writing about below. Please press the translation button to the right on my page to get it in your language. 

Ray ban Clubmaster Fleck Brown Classic – Solglasögon är något som jag tror är ganska självklart att ta med sig till beachen och det var dags att byta ut mina gamla & Other Stories glasögon som jag haft som ”slit och släng” glasögon ett bra tag. Jag älskar Ray 
Ban’s och kommer aldrig sluta köpa dessa fantastiska klassiker.

Dessa i guld skaffade jag här i Usa typ första dagen då jag hittade dom på en outlet för 140 Dollares:)

Du kan läsa om dom HÄR

HH Simonsen Wetbrush Gold – Jag har bytt ut förra årets blå borste från HH Simonsen till en ny i guld. Varför? Detta är en magisk borste som är grym när du borstar ett blött strandhår. Du sliter inte på håret lika mycket och håret blir snabbt utborstat.

Killen frågade: Men vad gör egentligen den som alla andra borstar kan göra? Ni som använt den vet att det är en speciell känsla att borsta med den men den har faktiskt en speciell teknik, IntelliFlex, som innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av ”ryck” samt slitage och kluvna toppar. Super för dig med extensions tex! 

Finns på Lyko.se för 149 SEK -> HÄR

Loréàl Glam Bronze GG Cream – Detta är egentligen ingen kräm jag har när jag är PÅ stranden utan efteråt om man ska käka eller gå någonstans direkt efter. Det är en lystergivande foundation som är perfekt för att jämna ut hudtonen efter att man blivit röd. Pigmenten som finns i anpassar sig nämligen efter din egen hudton. GG står för Genius glow och produkten har varit given i min handväska!

Du hittar den på Kicks.se för 149 SEK -> HÄR

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil – För lite sen fick jag testa ett utav Nuxe nya sommar resekit. Jesus vad jag gillade denna olja. För det första älskar jag doften på alla deras produkter och denna var bara så smart.

Detta är en torrolja för ansikte, kropp och hår fylld med 98,8 % naturliga örter. Bland annat nötolja! Den är kladd fri vårdande och ger en jätte fin glans i håret. Jag använder den som ”hudkräm” efter stranden samt kroppskräm. Sedan tar jag en klick till håret på topparna.

Såg att den var slutsåld på Eleven.se där de haft en grym kampanj på Nuxe 🙁 men hittade oljan på Kicks.se istället för 250 SEK  HÄR kan du läsa mer om den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind